Hidoi Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Mam, w połączeniu z kompem (monitor). I w innym pokoju, no nie? Masz konto na tym forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Nie mam Masz sługusa mudżyna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Sługusa tak. Mudżyna nie. Masz fejsbuka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Tak? Masz gosci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Nie. Masz kota na kolanach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Gdybym w ogóle miał kota... znaczy nie, nie mam. Masz najnowsze Cd - Action? Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Nope Masz OC'ka? Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Ano mam, chyba nawet w sygnie Masz rozpoczęcie roku szkolnego w kinie? Ja tez nie Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Nie. Masz nowego/nową w klasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Każdy tam jest nowy. Masz mundurki w szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Mam. Masz przyjaciela/ ciółkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Mam. Masz pluszaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 (edytowany) Mam. Masz przedłużone wakacje? Ja też nie :c. Sent from my Xperia SP using Tapatalk Edytowano Wrzesień 1, 2014 przez Masturbian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Nie.. D; Masz... masz.. masz.. zeszyt z mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Mam Masz farby z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Nie mam :c. Masz ,,magiczny" dlugopis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Nope Masz pluszaka z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Nie Masz spanielka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Nie. Masz piórnik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Mam. Masz papuge? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Nie masz prąd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Mam. Masz dwa piloty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Tak, jeden do tv a drugi do dddddekodera, a trzeci do wierzy, krócej burżuazja Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Masz plakat z Luną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Nie. Masz kethup? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się