Xsimena Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Nie. Masz gazete? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Nie, kto czyta gazety? Masz klasę lotniczą w szkole? Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Nie (a szkoda) Masz zamiar iść dziś spać ? Tapatapatapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Tak Masz GG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Mam, ale nie używam. Masz najnowsze CDA? Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Nie. Masz stringi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Nie O,O! Masz.. ponad 40kg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Tak Masz wysoki wzrost? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Porównując do części osób to tak. Czy masz ubikację w mieszkaniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Nie. Ale mam kibel Masz monitor Sony ? Tapatapatapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Nie, szajsung. Masz płuco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Nawet dwa. Masz aparat na klisze ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Mam gdzieś w szafie Masz mózg ? Tapatapatapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Tak, właśnie myję. Masz żółte zęby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Nein ! D; Masz dziadka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Tak Masz szczotkę do kibla ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Nie Masz wersalkę w Pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Mam. Masz pralkę w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Nie xDD w pokoju nie. Masz wanne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Nie, mam prysznic Masz wysokie IQ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Tak Masz kose spalinową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Nie Masz kotwice?[emoji572] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Nie. Masz katar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Nie Masz mobilny Internet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Nawet dwa Masz lampkę z IKEI ? Tapatapatapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się