Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Nie, głównie przez brata. Masz może chipsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubix PL Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Nie bo nie jadam chipsów Masz może kucykową koszulkę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (edytowany) @Jakubix PLJa tak samo. Pjona! Nie, ale planuje zrobić sobie jakąś. Masz może coś na ból egzystencjalny? Edytowano Maj 1, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (a ja lubie, chociaż rzadko moge je jeść) Ból czterech liter też może być? Na ból egzystencjalny mam pisanie, naukę, kolegów, rodzinę i wiarę. Masz może ochote sie powozić samochodem po swoim obszarze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (why?) Może być. Chyba nauka najlepsza będzie, dzięki. Jak mi dasz samochód to tak. Masz może koncert drących japy ludzi po nocach, w swoim mieście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Nie. I jeśli mówisz tu o deathmetalowcach, to na szczęście nie. Masz może latarkę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Nie, nie mówię o deathmetalowcach (szczęście, że nie oni) Mam i taką z Energizer i taką w telefonie. Masz może mnie w obserwowanych? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (edytowany) (To dobrze. Jakbym miał deathmetalowców, to bym chyba zwariował. Ale jakby grała Metallica albo Iron Maiden, to bym poszedł od razu.) Mam. Masz może... namiot? Edytowano Maj 1, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (też bym poszedł) Jakiś tam mam, mam (chyba klasyczne "iglo"). Masz... To? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 (Poker Face) A co konkretnie, bo mi się źle skojarzyło Masz może kalendarz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Nic konkretnego, liczyłem na twoją kreatywność Mam w kompie, papierowy też mam. Masz może smartphone firmy Samsung? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Tak, a konkretnie xCover2 (lubię wytrzymałość). Masz może ochotę na kabaret? (Neo-Nówka najlepsza) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 No niezły kawałek telefonu. Neo-nówka? Zawsze. Masz może 20 groszy by wspomóc biednego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Mam nawet złotówkę! Masz może dobre głośniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Mam, i jestem z nich dumny. Masz może ładną galerię swoich prac? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Miałem. Czołgi, zwierzęta, kucyki, ale spaliłem. Głupi ja! Masz może piosenki na telefonie? Jak chcesz to daj screena, chętnie zobaczę jakie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Spaliłeś? Why? Jakieś mam, tylko to co kumpel mi wysłał, jak miałem jeszcze pusto na fonie. Masz może dobre słuchawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Spaliłem, albo zgubiłem, sam już nie wiem. Niezłe piosenki, KISS, Skillet, Nirvana, Nickelback, The Offspring, Marylin Manson, wszystko co dobre. Niestety nie mam zbyt dobrych. Masz może opinię na temat 6 odc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Dzięki Najnowszego sezonu? Jeszcze chyba nie widziałem, czekam aż spotkam się z kumplem to sobie razem obejrzymy. Masz może figurkę smoka wawelskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Zawsze możemy obejrzeć razem, mieszkam tylko 100km na południe od Wrocka. Bonus: jak przyjedziesz w lipcu (?) to pojedziemy do Wrocka na Iron Maiden Nie, ale jak będę w Krakowie niedługo to może sobie kupię. Masz może telewizję z Polsatu? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Wiem, sprawdzałem to już Mogę wpaść, tylko nie mam prawka (jeszcze), jedzie tam jakiś autobus do was? Mam nie tylko telewizję, Internet też (w Brzegu, bo we Wrocku mam z netii). Masz może "źle w głowie"? ("wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy, hej hej na na na na hej hej hej...") 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Mam źle bo posiadam tulpę i dajmona. Masz wyrzuty sumienia ( ͡° ͜ʖ ͡°) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Tak. Masz pendrive > 30GB ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 51 minut temu michalski9 napisał: Wiem, sprawdzałem to już Mogę wpaść, tylko nie mam prawka (jeszcze), jedzie tam jakiś autobus do was? ("wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy, hej hej na na na na hej hej hej...") Po pierwsze, to tylko żartowałem, a po drugie, to nie ma to jak Elektryczne Gitary. Nie mam. Masz może małe co nie co? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 1, 2016 Share Napisano Maj 1, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Po pierwsze, to tylko żartowałem, a po drugie, to nie ma to jak Elektryczne Gitary. Nie mam. Masz może małe co nie co? znowu nie złapałem Mam, a co, chcesz? Masz Skojarzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się