Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mam od cholery i do wszystkiego. Masz może śrubokręt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Na miejscu. Masz może ochotę na przejażdżkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 nie teraz bo jestem zajęta pisaniem opowiadań Masz może ochotę na kąpiel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Tak. Ale później. (Jak idzie?) Masz może pomysł, jak zmusić kogoś do pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 dać mu kopa w zad masz pomysł na koniec świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Tak. Przetrwać w bunkrze, a jak nie, to przynajmniej podziwiać niecodzienne widoki. Mam ochotę na czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 nie jestem na nią uczulona. Masz może mleko w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mam ,a chcesz pożyczyć ? Masz więcej niż 4 pokoje w domu/? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) mam ich 10 @Cassidy mleko zawsze Masz może zamiar wyjechać na biwak? Edytowano Maj 8, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Tak, ale tylko zamiar. Masz może piec centralny (nic innego nie przyszło mi do głowy, a właśnie rozpalam w domu)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mam ale gazowy. masz może samochód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Pod domem stoją, ale osobiście nie mam. Masz może chęć porzucania petardami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Czemu nie. Masz może SWOJSKĄ szyneczkę? Mam ochotę, ale w domu jest tylko kupna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Mam i mam ochotę ją sobie wsadzić do gęby i zjeść ze smakiem Masz może krowę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nie. Masz może kaszkiet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mam. masz może farelek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 nie mam Masz może puszkę po piwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 I to ile! (nie po sobie, ostatnio dużo grilli robiliśmy) Masz może aparat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mam starego Kodaka Masz może Iphona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nie >_> <_< Masz Assassin's Sety rozdawać lub pracę? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nie. Nic z tych rzeczy. Masz BF 4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nie. Masz grę Ratchet and Clank Reeboot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nie, a chciałbym xD Masz bombę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nie. Masz może lampę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 nawet 10 sztuk Masz może słonia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się