Michalski9 Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 (edytowany) Nie, ale może tu sprawdź https://www.youtube.com/results?search_query=animate+eye+in+blender (jeśli nie sprawdzałeś) @Ratchet :) (RAinbow Dash) jasne, już robię. Masz głoda? Edytowano Maj 18, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Nie. Sprawdzałem, ale to są w miarę regularne oczy... a nie wydziwiaste, jak u kuców, mimo to dzięki. Masz może ochotę poserfować w sieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 (edytowany) (może to ci trochę pomoże https://www.youtube.com/watch?v=sRO4-erOFYc ) @Świeży rekrut jak nie, to zapytaj na forum Polskiego Kursu Blendera Nie Masz może grę? Edytowano Maj 18, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 cosik znalazłem, a ten tutorial jest dla zaawansowanych (oglądałem przy okazji, do tego przyśpieszony nieważne. Także już nie szukaj.) Pana Piotra?! Oszalałeś? Wiem, co to za gość. Dzięki niemu zawdzięczam 30% umiejętności. Może zapytam, ale w ostateczności. Mam. BF 4, Napoleon TW, Empire TW i kilka innych w tym Assasin III. Masz może uczucie, że Bóg jest z Tobą cały czas? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Nie mam Masz może bazylię? (moja się skończyła :/ ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Nie. Już nie mam. Masz może dość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Troszkę. Masz masło (moje zamarzło)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 No... coś się udało z tymi oczami, ale nie jestem do końca przekonany. Mam. Chcesz? Albo roztop Masz chęć na wiadomość, że 3 rozdział 'Pancerza we krwi' jest w korekcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Mam jak najbardziej Masz chęć przeczytać moje opowiadanie które powstaje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Mam, chociaż nie wiem co mnie czeka. Masz może łańcuszek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: Mam, chociaż nie wiem co mnie czeka. "Lekkie" zabarwienie erotyczne Mam, a konkretniej Szkaplerz Św. Michała Archanioła. Masz może cukierki miętowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Nie, nie mam. (@Rainbow Guitar spodziewałem się tego ) Masz może coś kucykowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 9 minut temu Rainbow Guitar napisał: "Lekkie" zabarwienie erotyczne Rainbow a skąd taki wniosek? Mam wpinkę z Pinkie Masz może plakat kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Właśnie teraz Ratchet napisał: Rainbow a skąd taki wniosek? Sama pisałaś... Nie mam :( Masz Piekielne Dzwony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 nie mam :( Masz zegarek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Tak. Masz wodę o smaku brzoskwiniowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 nie ale mam o smaku pomarańczowym Masz śmietanę i truskawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 razem nie, osobno tak (mam śmietanę). Masz może żądzę krwi w oczach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Nie, aż takim sadystą nie jestem. Masz może informacje na temat zdrowia Malcolma Younga? Jak nie masz to nie szkodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Nie mam, więc nie szkodzi (ani mi nie szkodzi, ani jemu) Masz może znajomego, który udaje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 4 minuty temu michalski9 napisał: Nie mam, więc nie szkodzi (ani mi nie szkodzi, ani jemu) A od kiedy to demencja nie szkodzi? Mam takiego znajomego. Masz może pojęcie co to jest demencja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Niestety mam. Masz może chorobę psychiczną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 (Czasem mam rządzę mordu, ale potrafię się opanować w odpowiednim momencie @michalski9.) Nie, nie mam choroby psychicznej. Masz może ochotę na Deadpoola? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 (edytowany) oj z chęcią i chyba go sobie obejrzę w domku I pogram Masz może ochotę czasem kogoś zastrzelić? (tak z powodu wkurwa na tą osobę) Edytowano Maj 25, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Czasem, aż za często, ale raczej nie pociągnąłbym za spust. Masz ochotę na słuchanie muzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się