Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Nie. Masz kanapkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Nie, ale trzeba w końcu coś zjeść. Masz może ochotę na lody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 2 minuty temu Świeży rekrut napisał: Oczywiście, że nie. Masz może chęć na to, aby powytykać komuś błędy? Dobra już się za to zabieram. Tak, mam ochotę na lody. Masz szybkość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 (Wyczuł aronię @michalski9 hehe. Poza tym, kapnąłem się, że chciałem dać kamuflaż letni, do zimowej scenerii.) Zależy o co pytasz, ale raczej mam. Masz książkę 'Sekret młodości'? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 nie ale znam sekret młodości Masz może coś pięknego w sobie?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Nie wiem. Raczej nikt mi tego jeszcze nie powiedział. Masz znajomego, który ma długie włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Mam. Masz kanapkę z chlebem?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 mam. Masz może coś, co masz tylko Ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Tak, mam siebie (i tego drugiego w głowie), a ich razem nie ma nikt inny. Masz śmietanę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Mam Masz może coś co ci poprawia humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Mam. Blender. Assembler... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 jest najszybszy, chyba że programujesz zero-jedynkowo. Python... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 to coś, czego nie rozumiem. (Assemb najszybszy? Już to widzę.) Boba Fett... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 @michalski9 i @Świeży rekrut Panowie nie ten dział! Nie zmieniać tematu! Masz może bloga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Nie. Masz może puzzle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Mam takie na 10tyś Jakiś widoczek Masz może KARTKI PAPIERU? Sory caps mi się włączył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Tak mam. (Sorry, zakręciłem się.) Masz może coś maskującego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Nie mam Masz może dyche pożyczyć ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Nie nie mam Masz może uszy?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Mam. Masz może rozmienić strzał w pysk na dwa razy w brzuch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 @Świeży rekrut Tobie nie, ale wrogom na pewno Masz może ochotę na słodkie lenistwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Z kimś konkretnym? Chciałbym, ale nie mogę za bardzo. Masz może stringi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 @Świeży rekrut Kogo masz na myśli? Mam akurat na sobie Masz może gumkę? (o tą do ścierania pytam ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Da, mam. (Na myśli o słodkim spędzaniu czasu na lenistwie? Nie wiem... możesz być też Ty.) Masz teraz kogoś na myśli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 27, 2016 Share Napisano Maj 27, 2016 Tak. Masz ulubiony zespół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się