RainbowDash123456789 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Mam. Masz postać fikcyjną w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie ;_; masz szczurka w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie Masz w domu generator geotermalny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie geotermalny ale atomowy się znajdzie ;P Masz pluszowego kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie Masz słoik ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Hm... Może nie kucyka, ale osiołka i to dokładnie 76cm ode mnie (mam miarkę XD). Edit: Fu... Słoik też się znajdzie. Jakiś czas temu jakiś na biurku jeszcze był. Nie chce mi się sprawdzać. XD Masz miarkę gdzieś koło siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie Masz PhotoShop'a ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek2001 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie mam. Masz PSP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Mam Masz żarówkę "energooszczędną"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 znajdzie sie masz Sai? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie mam. Masz zabawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie ;< Masz musztardę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Tak Masz dżemowe dżewo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Może jakaś się znajdzie EDIT: Nope Masz okulary? (ja mam ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 nie, mam soczewkę Masz pokemona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 nie masz dużo wolnego w tym miesiącu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Wliczając długi weekend, wszystkie inne weekendy, świeta i ewentualną chorobę to.. tak, uznajmy że mam. Masz figurkę księżniczki Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Własnoręcznie robioną tak (plastelina xD) Masz Temperówkę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Mam Masz... pokój cały w plakatach Justina Biebera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie! Całe szczęście. Masz herbatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Mam Masz różowe, puchate banany w zielone kopki, żółte trójkąciki i pomarańczowe paski, które biegają po całym domu krzycząc :"EEEE!!!! MACARENA!!!!" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie xD Masz drukarkę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Mam, ale nie mam tuszu Masz gwoździa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Mam i to kilka. Masz monitor <22'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nie pamiętam Masz portfel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się