Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Tak: GTA San Andres, MTA,GTA 4 The Sims 3 i wszystkie dodatki do tego i The Sims Średniowiecze Czy masz telefon dotykowy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Z nutką Vinyl na wierzchu. Czy masz niezniszczalna Nokię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nie XD Mam zniszczalne LG Czy masz poglądy polityczne skierowane bardziej za PIS ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 (edytowany) Jebać politykę. Szkodzi to psychice. Jestem neutralny.Nakryłeś mnie. Czy masz pojęcie co teraz czytasz? Edytowano Styczeń 31, 2016 przez Lucas Błąd ze strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Tak twoją odpowiedź Czy masz ochote zamieszkać w USA ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Na miesiąc to tak, ale nie na dłużej. Masz spinkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie bo nie używam sponek Czy masz maskotkę MLP ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Mam małą dashie, jakieś 8 cm, i pod koniec lutego bd miała swoją ponysonę. Masz blind baga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nieatety nie ale mam ok. 10 figurek z gazetek mlp. Czy masz ochote na babeczke :3 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie, bo jest mi niedobrze Masz figurkę Nightmare Moon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Biorę! *Pytanie przesyłam dalej, bo ja nic nie mam z tego typu rzeczy* Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Tak. Czy masz zegarek który spaźnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Tak, w dodatku jest liceum. Licealiści mają frajdę, że wracają z lekcji o parę minut wcześniej.. Czy masz teraz kubek z herbatą? Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie, dopiero się paży Masz yerbę mate? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Nie posiadam. Czy masz medyka? Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ne. Posiada ktoś fotelik dziecięcy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie. Czy masz rude włosy ? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie. Masz szafkę nocną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie wiem co ruzumieć przez nicną ale mam szafe na ubrania i szafke na książki Czy masz przyjaciela, przyjaciółke bronis albo pegazis ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (Nocna szafka to taka szafka, który jest mała i występuje zaraz obok łóżka.) Posiadam takiego, jednego z neta np. Szonszczyka i drugiego z mojego obozu, którego nie podam, bo jeszcze nie postanowił założyć konto na tym forum. Czy masz sąsiadów/znajomych, którzy dziwią się Twoją pasją do kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Tak, maaaaaam Ale trochę niedowuerzają, więc przykrości nie mam. Masz jakąś kolekcję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Mam kolekcje statków fanficków wydrukowanych i kamieni. Czy masz kalędarz przestawiony już na luty czy dalej na styczeń XD ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Mój kalendarz jest w komórce i w komputerze, więc nie mam co przestawiać, bo wszystko za mnie robi system. xd Czy masz ochotę na zagadkę? (: Spoiler Co to jest, rano chodzi na czterech nogach, po południu na dwóch, a wieczorem na trzech? Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Surprise Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 (odpowiedź to chyba człowiek) Tak mam ochote na zagadki. A czy ty masz ochote na zagadke? Co Niemiec ma z przodu to Turczyn ma z tyłu Mężatka nie ma wcale a Panna ma dwa w środku co to jest ? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Odpowiedź brzmi chyba, że to ogon Czy miałeś kiedykolwiek przepaloną żarówkę w tym pokoju, gdzie teraz odpisujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się