Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 (edytowany) U mnie jest akurat niebieski kosz, pod niebieskim fotelem, w niebieskim pokoju, w kolorowym bloku. Masz wenę do żartowania, czy wełnę do spania? Edytowano Styczeń 30, 2016 przez Lucas Brak powodu edycji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Wenę so żartowania Czy masz kartę tramwajową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nie posiadam, gdyż mieszkam w małym mieście pod Łodzią, gdzie tramwaje nie jeżdżą. Węgiel brunatny wszystko Ci wyjaśni. Czy masz jakąkolwiek rzecz związaną z tym fandomem(koszulki, kubki itp.)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Tak gazetki koszulki i figurki. Czy masz zwierzątko domowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 (Ja nie posiadam, ale mam zamiar choćby kubek) Mam sukę i wabi się Sonia. Czy masz jutro szkołę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nie, właśnie zaczynam ferie zimowe. Czy masz jakieś dziwne nawyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 (Cześć. Wreszcie odezwał się ktoś nowy w tej zabawie) Tak, oglądanie kucyków jak każdy tutaj z nas. Czy masz jakieś ksywki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Mówili na mnie kiedyś Wowson XD Czy masz ochote na cukierka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nie dzięki, wole muffiny. Czy masz jakieś gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Tak: GTA San Andres, MTA,GTA 4 The Sims 3 i wszystkie dodatki do tego i The Sims Średniowiecze Czy masz telefon dotykowy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Z nutką Vinyl na wierzchu. Czy masz niezniszczalna Nokię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nie XD Mam zniszczalne LG Czy masz poglądy polityczne skierowane bardziej za PIS ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 (edytowany) Jebać politykę. Szkodzi to psychice. Jestem neutralny.Nakryłeś mnie. Czy masz pojęcie co teraz czytasz? Edytowano Styczeń 31, 2016 przez Lucas Błąd ze strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Tak twoją odpowiedź Czy masz ochote zamieszkać w USA ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Na miesiąc to tak, ale nie na dłużej. Masz spinkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie bo nie używam sponek Czy masz maskotkę MLP ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Mam małą dashie, jakieś 8 cm, i pod koniec lutego bd miała swoją ponysonę. Masz blind baga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nieatety nie ale mam ok. 10 figurek z gazetek mlp. Czy masz ochote na babeczke :3 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie, bo jest mi niedobrze Masz figurkę Nightmare Moon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Biorę! *Pytanie przesyłam dalej, bo ja nic nie mam z tego typu rzeczy* Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Tak. Czy masz zegarek który spaźnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Tak, w dodatku jest liceum. Licealiści mają frajdę, że wracają z lekcji o parę minut wcześniej.. Czy masz teraz kubek z herbatą? Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie, dopiero się paży Masz yerbę mate? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Nie posiadam. Czy masz medyka? Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ne. Posiada ktoś fotelik dziecięcy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się