Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 1 minutę temu Lucas napisał: Masz może jakiś gadżet związany z czymkolwiek? np. gry, filmy itp. Masz coś dzisiaj do roboty? Mam teczkę z MLP, liczy się? Tak, naukę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) (Ulatniam się, bo widzę, że rozmowa między wami się iskrzy odnośnie programowania, a tutaj tylko przeszkadzam, narazie) Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Mam... R2D2. (@Lucas tylko pytałem. Nie denerwuj się. Też bym chciał kiedyś mieć dziewczynę.) (Nie przeszkadzasz. Z resztą ja też będę leciał.) Masz może gdzieś wyjść na weekend majowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 NIe. Masz czas na głupoty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Już go wyczerpałem do zera. (Lecę. Może później się pojawię.) Masz może ochotę na Sprite? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (do następnego) Tak. Masz obiad w brzuszku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Zjadłem tyle co. Masz czasem ochotę piznąć tym całym burdelem i udać się na jeden dzień wolnego, z dala od szkoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Prawie codziennie Masz może wybraną dobrą ścieżkę kariery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Nie mam obranej ścieżki swojej kariery. Jak na razie siedzę w technikum, a matura w przyszłym roku. Nie wiem co będę robił. Masz może za oknem szare chmury/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) (Jakie technikum, w sensie kierunek?) W większości białe, jedna mała jest szara. Masz może ambitne plany? Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (Na profilu elektronika. Acz nie wiele potrafię, trzeba to zmienić. No, a u mnie wszystko szare, dalej zachodzi słońce w kolorze złota i lekkiego błękitu.) Jak na razie skończyć technikum, zaliczyć maturę i skończyć 'Sztandar' jak dobrze pójdzie około 800 stron, mam prawie 200. Masz może komp stacjonarny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) (Zacnie. Mi też się nie chciało strasznie uczyć, choć wybrałem zgodnie z moimi zainteresowaniami) Powodzenia. Ja się wychowałem w takich czasach, że komp stacjonarny to podstawa (ewentualnie laptop). Muszę mieć coś co uciągnie chociaż Blendera. Nie to co teraz, tablety/ smartphony i wszystko. Masz brzuszek? Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (Ja zaczynałem od wielkich, ciężkich kompów, ale mam do nich sentyment. Mimo wszystko teraz z lapka. Dziękuję. Blender... zależy, która wersja, a mam 7.72b, a już jest 2.77, więc jestem z tyłu. Ale... jakoś nie ma kosmicznych wymagań. Do tego darmowy.) Ei. (nie) Masz krótkie włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (7.72b wtf? Jesteś z tyłu? Chyba wyprzedzasz deweloperów o lata świetlne) Tak. Masz długie czarne włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (Ja mam starą wersję Blendera. A teraz idą do przodu, czyli 2.77 jest nowocześniejsza z większymi możliwościami. Jestem z tyłu o 5 numerów. Poza tym i tak ledwo co ogarniam, ale na razie mi wystarczy.) Nie. Nie mam tego koloru. Masz może bliznę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) (to masz jeszcze stary interfrejs?) Nawet nie jedną. Masz może ochotę na kebab? Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (Stary był jeszcze w wersji 2.4, o ile pamiętam. To 2.5 przyniosła rewolucję... jak dobrze pamiętam. Mam dobry, 3D, ale zagmatwany, jak życie.) Mam. Sos mieszany z baraniną na cienkim cieście arabskim. Dla mnie najlepszy. Masz ochotę na wyjazd na wakacje (swoją drogą, któż nie chciałby mieć wakacji)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Jasne, że mam. Tylko nie wiem gdzie. Masz może pudełko załamujące światło tak, że tworzy tęczę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Nie miałem i nie mam na stanie. Masz może doświadczenie z wódką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) @michalski9 Nie posiadam, lecz miałem z nim do czynienia dawno na lekcji fizyki. Prędzej wolę kulki Newtona. Masz może lekturę, którą najbardziej gardziłeś, a musiałeś przeczytać? (Ja miałem jakiś niby robotach, niby bajka, a to w dziwnym science-fiction stylu opisane przez autora. Dostałem lufę i mam ją gdzieś do te pory. Jakbyś ją czytał(gdybym pamiętał jeszcze tytuł i autora) to byś ją pewnie spalił w piecu. Nic pożytecznego mi ta lektura nie wniosła do rozumu, prócz tego, że niektórzy autorzy mają dziwną wyobraźnię. Ta nawet od SW była gorsza.) Pytanie Świeżego odsyłam dalej. Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Nie, nie mam Masz doświadczenie z S.T.A.L.K.E.R.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Nie. Masz może włączoną Geolokalizacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Nie miałem, chociaż wiem, że ta gra jest zrobiona na podobnych założeniach co Fallout. Masz może zegarek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 NOPE Masz nic? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) Mam, w piwnicy. Ile chcesz? XD Masz ciastko? Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się