FoxySpring Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Nie mam,zjadłem Masz pociski ziemia-powietrze-balkon? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Tak Masz umiejętności programistyczne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Tak, to ja trafiłem polską ambasadę w Wilnie. Masz wóz napędzany pierdami? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Nie , choć moje Volvo s 40 2.0 jest napędzane podtlenkiem LPG . Masz TV w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) Od jak dawna nieużywany. Chyba 2 lata temu? Masz Euro Truck Simulator 2? Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Niet. Masz siostrę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Jam jedynak. Masz teleskop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Też nie mam takowego na stanie. Masz może ulubioną firmę odzieżową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Nie. Masz Keyboard? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Mam, ale nie używam, bo nie umiem i się popsuł. Masz panele w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 (szkoda) Mam, z wujkiem kładłem. Masz nierówno pod sufitem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 W głowie? Czasem mi poszumi, ale przechodzi. (Hehe.) A pod sufitem w pokoju mam gładką podłogę, zniszczoną przez biurka i szafy. Masz pojęcie co ma żołnierz w spodniach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Chyba tak. Stal? Masz przestrzeń w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 (Żołnierz w spodniach ma chodzić.) Tak, mam i nie narzekam. Masz zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Już nie, umarł :( Masz psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Też umarł 3 lata temu. Masz wiedzę na temat gry Earth 2160? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 (jakiej był rasy?) Nie. Masz Tę moc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Owczarek niemiecki, miał 16 lat. Chyba tak. Na pewno. Mam ją. Masz coś z Adidasa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Wow, długo żył. Też bym chciał kiedyś Owczarka. Mam podróbkę, chyba się nie liczzy. Masz najlepszego przyjaciela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Niestety nie :( Masz ogródek przy domku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Przykro mi :( Mieszkam w wieżowcu, nie mam ogródka. Masz silną wolę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Nie wiem, chociaż staram się ją ćwiczyć. Ujmę, iż mogę się zaprzeć na pewnym postanowieniu. Masz ochotę na wspólne nawalanie w BF4? (konto oddałem koledze i nie mam) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Tak, chociaż jestem lamą Masz znajomości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 (Kolega ma odznakę za zabijanie nożem. Raz gościa obrzucił C4 i wyskoczył z wieżowca - zabił drania. Ma także kilnięcie gościa z moździerza. Ustawił do w opuszczonej windzie. Koleś pewnie wybuchł ze śmiechu, kiedy dotarł na ostatnie piętro.) Zależy o jakie Ci chodzi. Masz może okno w pokoju? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 ( nieźle ) (czy masz znajomości według ciebie) Mam okno. Masz Swój Własny Sennik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się