Świeży rekrut Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Nie, nie mam własnego sennika. Gdyż mam problemy z zasypianiem, a poza tym nigdy nie miałem. Masz może dowód osobisty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Mam. Nawet dwa Jeden myślałem, że zgubiłem i zrobiłem nowy. Masz pełną lodówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Prawie. Masz ... PS3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Nie, nie mam. A może i lepiej. Masz może osiągnięcia w dziedzinie sportu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Mam! Jeśli posiadasz CoDy to zapraszam! Masz CoD:BO3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 (edytowany) Mam, w bieganiu (i w szachach jeśli uznasz to za sport ) Masz może rolki? Edytowano Kwiecień 28, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Papieru toaletowego? A kto ich nie ma? Masz jakieś modele czołgów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Nie. Masz takie coś? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 Nazwa: Deskorolka WaveBoard. Nie nie mam. Masz jutro szkołę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 28, 2016 Share Napisano Kwiecień 28, 2016 33 minuty temu michalski9 napisał: Nazwa: Deskorolka WaveBoard. Nie nie mam. Masz jutro szkołę? Wiem, bo sam na tym jeżdżę. To jest mega! Mam. Masz płytę znanego zespołu? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Klasyka się też liczy? Poza tym. Nie. Nie mam. Masz poczucie miłości do ojczyzny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Trudne pytanie, miłość to chyba nie jest. Masz kategorię wojskową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Writer Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 (edytowany) Trochę trudne pytanie ale wydaje mi się, że jest to kategoria A ( zdolny do czynnej służby wojskowej w czasie pokoju i wojny) Masz człog? Edytowano Kwiecień 29, 2016 przez Pony Writer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Tylko w 3D i moim umyśle (kiepska wersja Tygrysa, ale zawsze coś, ja akurat mam A) Masz może auto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Mam, ale nie pełnowymiarowe. Masz klocki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Nie. Masz może rower? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Mam, ale się przerzutki zje... zepsuły. Masz może ciastka? Nie chce mi się iść do sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 (Właśnie jadę po ciacha wozem.) Masz picie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 (Zerka koło nóg) Tylko pusta butelka Masz może swój kawałek podłogi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Writer Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Pewnie trzymam go w ręce. Masz może oświadczenie 111B bardzo pilnie potrzebne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Nie wiem co to, więc raczej nie mam. Masz może okulary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Mam. Masz może drukarkę? PS @Pony Writer Fajne masz filmy na YT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Mam, kiedyś nawet kawałek palca nią kroiłem Masz konto na YouTube? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Kanał, czy konto Google, bo mam to drugie. Masz może radio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Kanał. Mam. Masz może stylowe okulary przeciwsłoneczne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się