Rory Mercury Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 mam jak zawsze Masz może ochotę na seks? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 (Pokerface) Yyy... I don't know. Masz może coś do picia? Najlepiej zwykłą wodę, bo chetnie bym się napił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 @Rainbow Guitar. Mam całą zgrzewkę. Chcesz? Masz może ochotę na przytulenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 @Ratchet :) (RAinbow Dash) Chcę, a nie, czekaj, jednak mam wodę. Na przytulenie? Czemu nie? Masz ochotę na wylegiwanie się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 (edytowany) właśnie to robię więc mam @Rainbow Guitar to choć to Cię przytulę i buziaka dam Masz ochotę na sen?? Edytowano Maj 17, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 10 godzin temu Świeży rekrut napisał: Pokaż ukrytą zawartość Mnie o taką mgłę chodziło Nie. Nie mam. No widzisz, trza było sprecyzować Ser spoko jest, więc tak. Masz ochotę na naukę, tak by hard? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 czemu cie człowiek całe życie się uczy. A nauka podobno definicją młodości jest Masz może ochotę na pójście do restauracji? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 14 godziny temu Ratchet (RAinbow Dash) napisał: @Rainbow Guitar to choć to Cię przytulę i buziaka dam Ale ja mam dopiero 13 lat... Na pójście do restauracji? Mam Masz obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Już zjadłam Masz lizaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Mam Masz loda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 (edytowany) Mam ich pełno w lodówce @Rainbow Guitar z tego co wiem o wieku nie mówiłeś. A przytulic można każdego i dac buziaka prawa tym nie łamię Masz drzwi?? Edytowano Maj 18, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Mam. Masz może szafkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 mam i to kilka masz może lutownicę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 W garażu albo w piwnicy, nie wiem dokładnie. Masz może jakiś bilet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 (A co to za spoufalanie się?) Nie, nie mam. Masz może zegarek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 (Sam nie wiem) Mam. Masz może ochotę na AC/DC? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Może być. Bardziej lubię coś innego, ale będzie. Masz może ochotę na wyjście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 mam ale zależy gdzie Masz może ochotę na wino? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Mam. Masz ochotę na kanapkę z pesto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Hm... why not? Masz może dywanik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Mam @michalski9 a masz jakąś? Masz może ochotę na jajka? ( potrawy z nich mi chodzi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 nie. Masz może piżamę z ulubionym bohaterem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 (edytowany) 3 minuty temu Ratchet (RAinbow Dash) napisał: Mam @michalski9 a masz jakąś? Jeszcze nie, ale idę robić. Chcesz? Mam taką ochotę. @Świeży rekrut nie mam takowej piżamy Masz w domu siostrę, która właśnie wróciła z pracy? Edytowano Maj 18, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Nie. Masz może tutorial, jak animować oczy w kucu, w Blenderze, aby nie (odjebywało im!) ruszały się tam, gdzie nie chcę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 18, 2016 Share Napisano Maj 18, 2016 Nie mam @michalski9 zrób jedną dla mnie Masz może dobry program do obróbki dźwięku?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się