Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Mam, chociaż nie wiem co mnie czeka. Masz może łańcuszek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: Mam, chociaż nie wiem co mnie czeka. "Lekkie" zabarwienie erotyczne Mam, a konkretniej Szkaplerz Św. Michała Archanioła. Masz może cukierki miętowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Nie, nie mam. (@Rainbow Guitar spodziewałem się tego ) Masz może coś kucykowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 9 minut temu Rainbow Guitar napisał: "Lekkie" zabarwienie erotyczne Rainbow a skąd taki wniosek? Mam wpinkę z Pinkie Masz może plakat kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Właśnie teraz Ratchet napisał: Rainbow a skąd taki wniosek? Sama pisałaś... Nie mam :( Masz Piekielne Dzwony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 nie mam :( Masz zegarek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Tak. Masz wodę o smaku brzoskwiniowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 nie ale mam o smaku pomarańczowym Masz śmietanę i truskawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 razem nie, osobno tak (mam śmietanę). Masz może żądzę krwi w oczach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Nie, aż takim sadystą nie jestem. Masz może informacje na temat zdrowia Malcolma Younga? Jak nie masz to nie szkodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Nie mam, więc nie szkodzi (ani mi nie szkodzi, ani jemu) Masz może znajomego, który udaje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 4 minuty temu michalski9 napisał: Nie mam, więc nie szkodzi (ani mi nie szkodzi, ani jemu) A od kiedy to demencja nie szkodzi? Mam takiego znajomego. Masz może pojęcie co to jest demencja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Niestety mam. Masz może chorobę psychiczną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 (Czasem mam rządzę mordu, ale potrafię się opanować w odpowiednim momencie @michalski9.) Nie, nie mam choroby psychicznej. Masz może ochotę na Deadpoola? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 (edytowany) oj z chęcią i chyba go sobie obejrzę w domku I pogram Masz może ochotę czasem kogoś zastrzelić? (tak z powodu wkurwa na tą osobę) Edytowano Maj 25, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Czasem, aż za często, ale raczej nie pociągnąłbym za spust. Masz ochotę na słuchanie muzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Mam i robię to teraz Masz może ochotę na spacer nocą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Żeby jeszcze było iść z kimś, a nie samemu... ale miałbym. Podziwiałbym noc. Masz ochotę na wypad do kina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 bardzo chętnie i się wybieram 1 czerwca masz może ochotę na zakupy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 NIE!!!!! Masz może ulubione miejsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Mam. Masz głębsze uczucia, kiedy widzisz jakąś dziewczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Czy ja wiem? Ale często zdarza mi się myśleć jakby to było gdyby była moja Masz drugą połówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Nie Czy masz ulubiony dzień w roku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 tak. urodziny mojego chłopaka (14 luty ) Masz może zajęte godziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Mam, ale nie teraz. Masz może ulubiony film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się