Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Mam i robię to teraz Masz może ochotę na spacer nocą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Żeby jeszcze było iść z kimś, a nie samemu... ale miałbym. Podziwiałbym noc. Masz ochotę na wypad do kina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 bardzo chętnie i się wybieram 1 czerwca masz może ochotę na zakupy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 NIE!!!!! Masz może ulubione miejsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Mam. Masz głębsze uczucia, kiedy widzisz jakąś dziewczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 Czy ja wiem? Ale często zdarza mi się myśleć jakby to było gdyby była moja Masz drugą połówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Nie Czy masz ulubiony dzień w roku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 tak. urodziny mojego chłopaka (14 luty ) Masz może zajęte godziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Mam, ale nie teraz. Masz może ulubiony film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Tak: Limitless. Masz może szybkość w zaprzyjaźnianiu się z ludźmi? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 (edytowany) Nie bardzo ale jak fajni to tak Masz może chęć na dobrą zabawę?? Edytowano Maj 26, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Da! Ale wiem, że nie będę miał teraz miło. (Robię obrazek dla 'Pancerza we krwi' w Blenderze.) Masz może ochotę na wspólny wypad na miasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Jasne. Masz najnowszego blendera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Nie. Masz grilla na którym nie jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Tak, w pewnym sensie... Masz 1 powiadomienie/minutę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 (edytowany) Mam ich nawet 5/1 min, a nawet jeszcze więcej. Masz mięsko? Edytowano Maj 26, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Mam Masz szacunek forumowiczów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Tak. (nie mam najnowszego, dalej na starym jadę.) Masz może chęć zobaczyć obrazek, którego jeszcze nie zrobiłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Jak zawsze Masz może coś co ci przypomina miłe chwile?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Tak, swoją pierwszą gitarę. Masz może ukochanego pluszaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 NIe 10 minut temu Świeży rekrut napisał: Tak.(nie mam najnowszego, dalej na starym jadę.) Dlaczego tak uparcie obstajesz przy nim? Masz dla mnie cukierka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Jakbyś był u mnie i bym miał, to bym dał. (Nie upieram, po prostu go mam od zera i będę na nim robił, poza tym nie chce mi się, ale jak będę potrzebował czegoś lepszego to zmienię.) Masz może coś cennego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 (edytowany) @Świeży rekrut jak dla mnie trzeba iść z wiatrem zmian, bo stanie w miejscu to podróż w tył. Tak, właśnie z tego piszę. Masz może coś cenniejszego niż to z czego właśnie piszę? Edytowano Maj 26, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Tak. Masz może kota żarłoka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 (edytowany) Oczywiście, że nie. Masz może chęć na to, aby powytykać komuś błędy? Edytowano Maj 26, 2016 przez Świeży rekrut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się