izy97 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 no jasne masz czasem świra? bo ja mam prawie zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 nie Masz koktajl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 niestety. różne takie dziwne butelki w kuchni, jak wódka wyborowa, są zbyt dobrze pilnowane przez rodziców :-( ale już raz kombinowałem z winem i colą masz jakąś grę strategiczną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Jedną Masz nie po kolei w głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Czasami... Masz atak nudy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tak Masz 97 lvl w OSU! ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie gram Masz kota który warczy jak pies?(ja mam xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie Masz palnik plazmowy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie Masz psi charakter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie Masz kota ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tak Masz konia?(nie kucyka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie Masz dziś dobry humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mam :] Masz kucyka w Avku/sygnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tak xD Masz ochotę na kanapkę z chlebem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Zawsze i wszędzie Masz nazwisko szlacheckie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tak Masz okno ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mam. Masz nazwisko pochodzące od nazwy broni? (Moje pochodzi od broni zwącej się Dzida) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mam nazwisko pochodzące od ryby i drzewa. Masz suchary ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Niet Masz arbuza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Niestety Masz skrzydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie Masz blond włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tak Masz oczy koloru miedzianego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Nie Masz pełną lodówkę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Chyba tak Masz śnieg za oknem ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 zdecydowanie tak! I to dużo! Masz skarpety na nogach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się