Kamienie Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Mam Masz jakiś instrument? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Bęben Afrykański, Flet Sopranowy, Cymbałki. Masz atak nudności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Religious Brony Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Tak,w szkole najczęściej:fluttershy5: Masz samochód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ojciec ma 4: ASX'a, Ducata, Transportera i Malucha (On, jak będę miała prawko jazdy będzie mój). Masz tak bardzo niepozytywnie nakręconych uczniów w szkole, żre np.: grają w nogę jabłkami/pomarańczami/piciem/czekoladom w nogę na korytarzu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabollo Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Mam jeszcze gorszych xD Masz sernik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nie w tym momencie O3O Masz jakieś konsole do gier? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 PS3 i Play Station Move. A co? Masz koty nadawające audycję "miałczącą" u sąsiadów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 yy... nie masz zęba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tak Masz kolegów ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tak, na tym forum. (Inni to są pseudo) Masz chipsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tak Masz ketchup ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Wielu w tym 1 brony i jednego, którego asymilujemy z MLP^^ Ja nie mogę żyć bez ketchupu....a bynajmniej jeść ^w^ Masz może największego lenia znający świat, który udziela się na internecie i sra ci do butów, zwanego krócej Kotem? =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tak xD masz szczura? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Już nie Masz dziś dzień świra ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 chyba nie masz czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity14 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Mam.!!! Masz lusterko.!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Mam Masz kota ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie. Masz okna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie Masz bunkier ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie. Masz kalendarz ? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tak Masz sól ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Na drodze troche się znajdze Masz poniaczowe przypinki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie ! Niestety! Masz plakat MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Nie jestem pewien, czy bym go powiesił. Rodzina nie wie^^ (Albo ja nie wiem, że oni wiedzą^^) Czy posiadasz jakiegoś pony mercha? (Kucyki, lalki, karty) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tak Masz blindbaga Blossomforth? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się