Flutteryay Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Zorua moje startery to: Kanto: Bulbasaur Jotho: Cyndaquil Hoehn: Grałam rzadko, ale treecko chyba Sinnoh: Piplup Unova: SNIVY! :heart: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Hehe w Unovie Snivy najlepsza ^^ Przy okazji, czy tylko ja oglądałem wczoraj Pokemon Czerń Victini i Reshiram? Rozszerzona polska czołówka, tylko słaba jakość: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Adisso: WUT!!!!!! TO WCZORAJ BYŁO!? D: Łeee kiedy będzie powtórka? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Nie wiem ^^, pewnie niedługo będzie można znaleźć w sieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Grałem we wszystkie lecz tylko w pearl zdołałem złapać wszystkie i to dosłownie wszystkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 ehh Pokemony, chyba pierwsze anime jakie w życiu oglądałem. A robiłem to namiętnie ;D Najbardziej uwielbiałem Johto za filmy i pokemony a więc to mój ulubiony sezon. Grałem w każdą Game Boy'ową część, jedne chciało mi się przechodzić inne nie. Nie przeszedłem żadnej części 1 generacji. Przeszedłem Silver, Fire Red, Leaf Green, Ruby, Emerald i kilka spin offów (mystery dungeon czy cuś takiego). Niewątpliwie moim pokemonem jest i będzie Quilava! <3 Moje startery: Kanto: Johto:<3 Hoen: W dalsze części już mi się nie chciało grać. Prawdopodobnie zakupie kiedyś SoulSilver. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Też go lubie uwielbiam tego Wsaniałego Irokezowego jeżyka .ale najbardziej lubie innego a jest nimm......(Chwila na niezwykły dramat i napiętą scene) lopunny....dum,Dum,DUM!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Sandslash is best pokemon:) http:///th03.deviantart.net/fs70/PRE/f/2010/213/8/2/SandSLASH_by_Dragon_Minded.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Victini i Mew są najsłodszymi pokemonami ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Jednak zauważmy, że każda generacja posiada legendarnego "reprezentującego" słodziaka . Co do gier.. grałam w prawie wszystkie wersje pomijając IV generacje ..ponieważ mój komputer jest na tyle słaby ,że nie odpali emulatora DSa. Na szczęście moja siostra ze Szkocji się zlitowała i na osiemnastkę sprezentowała mi... moje największe marzenie z dzieciństwa konsole i do tego dwie gry "Soulsilver" oraz "White". Najnowsza wersja jest nieziemska przez rozwiniętą fabułę oraz pewien stopień trudności. Chciałam nadrobić jedną gene... jednak gdy usłyszałam o pokemon Black\White 2 ...narobiło mi takiego smaka ,że wole te 60zł przeznaczyć do skarbonki "na dwójkę" niż kupić... Platyne z której może nie byłabym zadowolona Co do moich ulubionych pokemonów.. to na pewno są: AMBIPOM SIMIPOUR CHIKORITA AMPHAROS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Ja przeszłem Pokemon Black, ale niewiele się to różni od White Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 To jest przecież to samo tylko różni się "maskotką" i jest zamienione występowanie niektórych pokemonów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Ten trailer jest zarąbisty, nie mogę się doczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 mi sie podoba zwiastun ale jeśli chodzi o Pokemony typu"Boss " już raczej nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Obejrzałam film Adisso Jedynie parę uwag: -Reshiram! Y U NO a girl!? -Zespół R był tu moim zdaniem kompletnie niepotrzebny. - NIE BYŁO SNIVY!!!! I tyle. Film awesome i wzruszający ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Haha... a ja właśnie trzymam na kolanach mego DSa z Pokemon Pearl odpalonym. Świeżutko po zdobyciu Palkii~ Obecne poki to: Lvl. 36 Lvl. 34 Lvl. 49 Lvl. 50 Lvl. 41 Lvl. 34 Z czego Lucario, Luxray i Rapidash zamiatają wszystkich jak leci! A co do starterów... FireRed: Charmander (kochany Charizard...~) Pearl: Pierwszy raz to Chimchar, za drugim (teraz) Piplup. Black: Oshawott (słabość do wyder T.T) Ulubiony typ jednak to będzie Elektryczny i Smok. Z legend uwielbiam: Zapdosa, Suicune, Dialgę, Reshirama i Shaymina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 http://forum.pokemony.com/temat-3779-Pokemon-Direct-8-1-2013-Szosta-generacja-Pokemon%21-Data-wydania-Pa%C5%BAdziernik-%2713?pid=71385#pid71385 szykujmy się na VI generacje w październiku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Dawno się nikt tu nie wypowiadał...No to ja to zrobię . Jeśli nikt nie ma nic przeciwko... Pokemony...Serial lubiłem, jednak to wszystko co właściwie mogę o nim powiedzieć. Jednak było coś co mnie wciągnęło bardziej, gry pokemon. Generalnie, w pierwszą swoją grę zagrałem mając 8,9 lat, chyba. Był to pokemon gold. Do dziś jeszcze grywam w tę wersję gry. W każdym razie, grałem we wszystkie gry, jakie chyba wyszły. Jednak mówię tu tylko o takich, gdzie wiece, profesor daje poka, trawa, liga, itp. Od siebie dodam, że moją ulubioną grą Pokemon jest Silver (Silver to podobna wersja Golda ze zmienionymi lokacjami stworków i zmianą grafiki niektórych poków oraz zmianą pokemona "na okładce"). I tutaj napiszę coś o rozgrywce gier wspomnianych wyżej (nie, nie mam na myśli tylko Golda i Silvera, a całej serii gier od Reda do Black2). To kieruje głównie do osób, które jeszcze grywają w te gry, a poziom rozgrywki...cóż, pozostawia wiele do życzenia. Więc, jeśli jest ktoś taki, kto czyta i chciałby znów oddać się rozgrywce (w co raczej wątpię ) to niech czyta dalej...A właściwie niech kliknie tu: W tym linku jest wszystko pięknie wyjaśnione (chyba, że somepony doesn't know english...) Powiem, że grając tak jak jest tam napisane, rozgrywka staje się bardzo ciekawa i co więcej trudna. Tak, tak, trudne pokemony, hehehe. Ale ok, myślę że to by było na tyle. A tak btw. podobno mają wyjść nowe odsłony gier, jeśli dobrze się orientuję X i Y. Co myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 pierwszą swoją grę zagrałem mając 8' date='9 lat, chyba. Był to pokemon gold.[/quote'] Same here. Jedyne moje Pokemony, z którymi spędziłem więcej czasu. Nawet miałem lśniącego Gyaradosa Z Pokemonami jest taki problem, że zagrać w jedną odsłonę, to (prawie) tak, jakby zagrać we wszystkie. Następne części wnoszą mało innowacji, niestety. Nowe części, Pokemon X i Y (głupie nazwy IMO) coś tam, jak widzę, próbują ze światem w 3D, ale i tak schemat jest ten sam - jeden z trzech kiepskich starterów do wyboru (standardowo roślinny, ognisty lub wodny... :twilight9:) i walki w Gymach, i zdobywanie odznak, i słodka Luno, jakie to jest nudne. A ten cały Nuzlocke Challenge brzmi głupio moim zdaniem. Levelowanie jakiejś Rattaty czy innego Weeble'a tylko dlatego, że on pierwszy wyskoczył z krzaków, bo to czyni grę "wyzwaniem"... meh, to nie dla mnie. Puenty nie będzie, ale za to patrzcie, jaki słodziak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Heh, cisza nastała. I nikt się nie wypowie nt. nowej eeveelucji i trailera, na którym jest... http://www.serebii.net/index2.shtml Scroll site plz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokolin Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Całkiem fajny, najbardziej mnie jednak ciekawi jakiego będzie typu. Marzyłby mi się ziemny aby w karciance w końcu deck na eeveelucjach mógł kontrować elektrykę, ale po tych screenach na ziemny typ jakoś się nie zapowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Mertun, Pokecheck jak i/lub kupno japońskiej kopii B2/W2 stoi otworem |D Co do typu to ja obstawiam Flying/Fighting/Dragon/Normal (no a czemu by nie Normal? też typ). Ogólnie Sylveon ma bardzo fajny design, co może udowodnić ilość artów z jego udziałem na deviantARTcie (nawet ja sie pokusiłam o jeden ^ ^). Lecz mimo wszystko Vaporeon pozostaje miom ulubieńcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catzumi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Hah, właśnie dziś skończyłam drugi raz Leaf Green'a na emulatorze. Skład po lidze: Zapdos lvl 52 Articuno lvl 53 Moltres lvl 51 Mew lvl 63 (trade z Emeraldów- nie bijcie za kody ale nie można było się inaczej dostać do Faraway Island bez konsoli i eventów Q-Q) Vaporeon lvl60 (wole Espeon'a ale w LG nie ma cyklu dnia i nocy) i Sandshrew lvl37 na HM. Krótkie info: Ulubiona legenda- Mew Ulubiona pseudo-legenda: Salamance Ulubiony pokemon- Arcanine. Najpiękniejszy pokemon- SHINY NINETALES. JAKBY 9 OGONÓW I WYGLĄD KITSUNE (i już Okami się przypomina) NIE WYSTARCZYŁY TO JESZCZE TE KOLORY! Ulubiony typ: 1. Psychiczne 2. Ogniste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Ja moje FireRed przechodze zawsze tylko trzema Pokemonami: Charizardem, Raichu i Vaporeonem. Wszystkie to dziewczynki A odnosząc się do posta wyżej to mój hajfajw Pokemonów: 1. Mudkip 2. Vaporeon 3. Suicune 4. Sylveon 5. cała reszta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts