Lucy Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ach Goldie wyszła przecudownie <333 Śliczna grzywa <3 Czekam aż zrobisz Swizzle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annie Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Śliczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Moja nowa OC- zmieniłam jej imię na Shirin. I brzydka AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Shirin jest na prawdę słodka <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Shirin leżąca na trawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Fajna jest ta twoja OC. Ma w sobie taką wiejską niewinność. W ogóle słodka jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Pierwszy rysunek w digitalu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Wiesz że ją Loffciam, ale napiszę Ci jeszcze raz Cudooownaaaaa <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Rysujesz wprost obłędnie :3. Bardzo mi się podobają twoje rysunki :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Był tu mały zastój, ale cóż... Sooooł.... Ocety mojej przyjaciółki- Lucy z tego forum. Moje dwa OCety na tle chmurek Lunka Luna w Krainie Czarów Tak bardzo zrypana Kadenza Humanizacja M6 Humanizacja księżniczek Shircia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Ostatnie najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Oglądając twoje wcześniejsze prace, a teraz jest wielka różnica. Brawo widać, że pracujesz nad rysunkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Shircia jest niezła. Reszta prac też bardzo dobra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śliwa Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Również muszę przyznać, że jak spojrzałem na pierwszą stronę to miałem mieszane u czucia... a teraz? Supcio ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Moja chyba ponysona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Hahah dopiero teraz zauważyłam tego OC z Neverhood Ładnie pastelowe kolorki ,moje klimaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 W sumie to chyba jakaś moda na mokre grzywy, nie...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Super skrzydełka wyszły ,urocza ta Swizzle :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Szczególnie RD wyszła super, coraz lepiej wymachujesz kredkami ,poeksperymentuj z nimi trochę :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Poeksperymentować? Do RD użyłam kredek z trzech różnych firm x3 To i tak był już dla mnie eksperyment x333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Aleksandrusia rysuje coraz ładniej Yargolusiowi się podoba :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się