Świeży rekrut Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 Obawiam się, że ni kija. Czy widziałeś kiedyś kolorowego konia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 Tylko "fotoszop" Czy widziałeś czołgi i inne wozy przeciwpancerne? (Jam widział tanka w zamku xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 Aj. Aj. Tak było. Czy widziałeś kiedyś coś, co zaparło ci dech w piersiach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 Tak. Był to widok w lustrze, sam ulegam swojemu urokowi. Czy widziałeś na własne oczy KABAR-a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 Nie i nie wiem co to takiego. A widziałeś kiedyś frunącego pleya przez zamknięte okno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 Przecież to tylko sieć telefoniczna. Czy widziałeś kiedyś dziwne auto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 Multipla może być? Jeśli tak, to tak, widziałem. Czy widziałeś kiedyś Plac Czerwony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 Nie :/ Czy widziałeś kiedyś pingwiny w realu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 19, 2016 Share Napisano Marzec 19, 2016 Niestety. Czy widziałeś Warszawę na oczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Tak, bo w niej mieszkam Czy widziałeś dance video do piosenki Iggy Azalei "Team"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Nie i boję się co moje oczy mogłyby tam ujrzeć Czy widziałeś kiedyś człowieka nawróconego ze ścieżki zła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Ciężko twierdzić, ale chyba tak. Czy widziałeś kiedyś zagraniczne miasto, rzecz jasna na żywo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Cieszyn Czy widziałeś kiedyś na własne oczy zjawisko gromu dźwiękowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Tak. Raz, od siostry, gdy była mała (w niesprzyjających mi okolicznościach). Widziałeś tą książkę MLP (Kryształowe Oblężenie) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Niestety nie ale jak bardzo warto to może będzie trzeba Czy widziałeś kiedyś w swoim życiu prawdziwą radość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Swoją? Nie. Innych? Tak, aż mnie od niej mdli, bo też tak chcę. Czy widziałeś kiedyś sen z swoim OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Niestety nie ;( ale chciałbym Czy widziałeś kiedyś takiego typu auto ? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 Na zdjęciu? Tak. W realu nie. Czy widziałeś może malucha w gazie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Onych?! Niet. Czy widziałeś kiedyś kondensator? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voltiur2 Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Tak. Czy widziałeś kiedyś szczura? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Kot go zjadł. Czy widziałeś kiedyś redaktora radia Eska na żywo? Spoiler Miałem okazję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 Nie. Czy widziałeś kiedyś świeże jedzenie w McDonaldzie? (w sęsie nie mrożone) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 Nie. Czy widziałeś, kiedyś wilka na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 Nie. Czy widziałeś kiedyś jednorożca bez rogu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Konia widziałem. Czy widziałeś Su-29? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się