Lucas Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Nie oglądam TV. Czy widziałeś co zbudowałem w mc? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Nie nawidze minecrafta :O Czy widziałeś kiedyś takiego policjanta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Nie, aż takiego otyłego i jeszcze nie czarnucha. Czy widziałeś kiedyś coś zajebistego jak to: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Nie. A czy ty widziałeś Hakera Bonzo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 (edytowany) Twarz mówiąca jakby: "Co się tak gapisz, leszczu?!" Czy ty widziałeś, a jednocześnie mógłbyś chować zdjęcie w spojlerach(szkoda ładowania stron dla telefonów) (Poprzednie też pochowaj jak już..) Edytowano Luty 4, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Nie wiem jak XD Czy widziałeś pączka bez lukru i cukru ? :0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Tak, z plastiku, nad sklepem. Czy widziałeś swojego sobowtóra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Nie i mam nadzieje że nie zobacze. Czy widziałeś (i grałeś) gre Star Wars Galaxy Of Hero ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Grałem jedynie w Star Wars: Battlefront II Do nowego SW:B mam chęć grać, ale za drogie ;P Czy widziałeś i miałeś okazję zagrać w tego nowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Niestety nie ;/ Czy widziałeś różowy samochód ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 (edytowany) Do tego czasu nie, ale widziałem brązowy. Czy widziałeś pusty portfel? Edytowano Luty 5, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Tak, niemalże codziennie. Czy widziałeś kiedyś Kałacha na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Nie. Widziałeś zeszyty MLP w sklepach? (Strasznie toto kiczowate..) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Akurat dzisiaj widziałem jakieś badziewne zeszyty z MLP w bibliotece mojego liceum. Zauważyłem i zignorowałem. Co wy myślicie? Bycie jedynym w mieście, to nie fajna rzecz. Czy widziałeś/aś innego fanka/kę w swoim mieście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Widziałem raz w szkole dziewczynę, która miała na plecaku zapinkę z wściekłym wzrokiem Rainbow Dash. Podszedłem do niej i powiedziałem wprost, że nie bardzo lubię tą postać. Do tej pory jej nie znalazłem. W końcu wtedy wyglądałem jak typowy dres. Czy widziałeś może czołg w realu? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Tak.. chyba. Widziałeś gdzieś kogoś z tego forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Nope! A chciałbym ... kogokolwiek. Czy widziałeś może ... aby czasem, kogoś po wypadku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 @Up Też chciałbym... Przed moim blokiem.. Uh.. bolało.. Czy widziałeś na oczy realną broń palną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Tak. Czy widziałeś może jakąś ważną osobę na własne oczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Prezydenta mojego miasta Czy widziałeś, bądź sam strzelałeś kiedyś z wiatrówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Tak mam nawet dwie Czy byłeś kiedyś na strzelnicy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Była okazja, zapomniałem zapłacić. Miałem jeszcze szansę, że spotkam tam znajomego z wojska. Czy byłeś kiedykolwiek na ponymeecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 Nie, nie byłem. A szkoda. Widziałeś wilka w realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 Tak w zoo Czy widziałeś kiedyś UFO? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 To tylko bajka dla dorosłych. Czy widziałeś złoty garnek na końcu tęczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się