twister Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Tak Widziałeś kogoś podobnego do siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Tak Widziałeś kogoś z tego forum na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Pewnie a ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Nie Widziałeś slendermana na żywo? Spoiler Napisze że tak. Na pewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 ta, nie raz widziałeś jak ktoś łapie pokemony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 jeszcze nie. widziałeś nienawistną ósemkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 Nie (jeszcze) Widziałeś/ widziałaś lombaxy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 Nie ale bardzo bym chciała czy widziałeś/łaś statek obcych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Ta-yyy...nie. Znaczy nie... ofcijalnie moja odpowiedź brzmi: nie widziałem. Żadnych pytań! Widziałeś/aś (byłeś/aś świadkiem) dojenie krów/owiec/innych zwierząt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Z tego co pamiętam to nie (choć mogę nie pamiętać). Widziałeś/aś film animowany "Zootopia"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Tak i nie spodziewałem się, że będzie fajny. Od HTTYD nic nie zrobiło na mnie takiego wrażenia, chociaż Zootopia jest wg mnie ciekawsza. Widziałeś/aś kiedyś coś, co chciał(a)byś odzobaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 nie nie ma takiej rzeczy i nie widziałam widziałeś/łaś kiedyś tęczę leżącą na ziemi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Nie. Widziałeś/aś może geparda na wolności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Niestety nie. Swoją drogą, miałem zadać podobne pytanie o jakieś zwierzę, ale zrezygnowałem xD Widziałeś/aś czyjąś śmierć na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Nie ale jak chodziłem kiedyś z takimi ulotkami to wyczaiłem przez okienko kolesia leżącego na podłodze. W skrócie - poszedłem z tym do sąsiadki i okazało się że koleś znęcał się nad rodziną i kilka dni temu go opuścili. Zadzwoniliśmy po psiarnię i okazało się że koleś popełnił samobójstwo i chciał przy okazji wysadzić dom butlą z gazem ale był debilem i nie potrafił tego zrobić dobrze. Miałem dzień zawalony zeznaniami i czekaniem na psiarskich. I uwaga, to jest autentyczna historia ! Widziałeś gdzieś Charizarda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 nie jeżeli nie liczymy aplikacji (swoją droga najbardziej głupiej apki jaką znam) Widziałeś/łaś czerwone drzewo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Niestety nie. Widziałeś/aś kiedyś sytuacje, o której potem słyszałeś/aś kłamstwa? Ktoś wciskał Ci kit, że stało się tak i tak, a Ty byłeś/aś i wiesz, że było inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 (edytowany) tak i to wiele razy Widziałeś może Marsa z bliska? (chodzi o planetę) Edytowano Sierpień 26, 2016 przez Rory Mercury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Nie, widziałeś twarz Kakashiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Nie pamiętam teraz czy fejkową, czy na prawdę, ale tak. Widziałeś kogoś, kto wyglądał jak postać z gry, anime, cokolwiek, ale na 100% nie był żadnym cosplayerem, nie cosplayował, tylko po prostu podobnie wyglądał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Tak, moją przyjaciółkę podobną do Mercy. Widziałeś kiedyś drzwi bez klamki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Tak, widziałeś kiedyś jakiegoś Furry w fursuitcie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 nie Widziałeś kiedyś różowe niebo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 Tak. Widziałeś/aś kiedyś cosplayera (amatora lub profesjonalistę) normalnie na mieście (czyli nie na żadnych meetach, konwentach etc)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 tak Widziałeś/łaś kiedyś owoc o dziwnym kształcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się