KochamChemie Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Były już smoki ,lisze a nawet syrenki a o filozofii mogącej zjednać te wszystkie(no...prawie wszystkie) zgromadzenia nikt nie pomyślał? Pora to zmienić otwieram ,rekrutacje do imperium TAU!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!For The Greater Good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu kto chce,niech się zapisuje kto nie......trudno(nigdy nie jest za późno) Coś o Tau 1.Ahzek-Aun'vre 2.niezwyciezony1-Shas'o 3.[Nawrócony] 4.Sindrii-Aun'saal 5.Biszkopcik-Fio'El'Vior'la 6.Spinwide-Shas'ui 7.Matjas2211-Shas'la(będzie robił "brb" na polu walki wojownik idealny:lunaderp:) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=mhXCQFxGqMM Wyróżniamy: Kastę Ognia, Wody, Ziemi i Powietrza. Członek każdej Kasty jest od urodzenia predestynowany do zajęcia, jakie będzie wykonywał w przyszłości. I tak, członkowie Kasty Ognia, pochodzący od wojowniczych i nieposkromionych plemion koczowniczych nomadów, zajmują się zdobywaniem nowych terytoriów i ich obroną. Kasta Ziemi szkoli rzemieślników i robotników oraz inżynierów i naukowców, którzy w przeciwieństwie do Kapłanów Maszyn ludzi rozumieją konstrukcję i działanie swoich dzieł. Członkowie Kasty Wody to wybitni politycy, urzędnicy, mediatorzy, administratorzy, dyplomaci i kupcy. To oni w pierwszej kolejności pojawiają się na terytoriach, które Tau obiera sobie za kierunek ekspansji. Starają się tam, poprzez mediację i korzyści handlowe objąć w zasięg wpływów kolejne światy, aby w możliwie bezkrwawy sposób przyłączyć je do Dominium. Dopiero w razie fiaska ich misji, do dzieła wkraczają Wojownicy Ognia. Kasta Powietrza wywodzi się z niegdysiejszych gońców i zwiadowców. Dziś jednak, wraz z rozwojem techniki otrzymali oni nowe zadania. Dowodzą flotą Tau, operują i zajmują się każdym statkiem. To właśnie od nich pochodzą najzdolniejsi piloci, którzy dzięki „niewidzialnej śmierci” – bombardowaniu orbitalnemu, przygotowują dla członków Kasty Ognia pole do popisu. Ostatnią, piątą Kastą, są Niebianie – istoty traktowane przez zwykłych Tau z wielkim nabożeństwem. Zajmują oni szczytowe miejsce w hierarchii społecznej i samo ich pojawienie się potrafi natchnąć wojowników, rzemieślników, polityków i pilotów do jeszcze większego poświęcenie w imię Najwyższego Dobra Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Greater Good? Bruva join to us... Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Zgłasza się komandor Shas'O'Ziemia'Niezwy'Kais Link do komentarza
Buziol Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Socjalistyczny raj dla każdego? Bez przestępczości, wojen domowych, nieporozumień, biedy, głodu i nędzy? I do tego z darmową opieką zdrowotną na nieziemskim poziomie? No nie wiem... Dajemy na spróbowanie Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Ej ale nie nawracajcie nas w swoim stylu. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Przyłączajcie się,NIGDY nie jest za późno..... Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 O. Nie robią tego. Ale martwych sorców Chaosu Niepodzielnego przyjmiecie? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Martwych...?.......no dobra.... Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Dobra mam błogosławieństwo. Idę pomyśleć nad tym przy jakieś ceremonii... Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Trzecia rasa wspomagająca Tau Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Kto? Ja? Mówiłem, że idę to rozpatrzyć. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 chyba o to chodzi? Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Dołącze, jeśli mi pozwolicie praktykować moje obrzędy do Mrocznych Mocy. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Kompromis........hmmmm.......będzie ciężko...... Dobra dochodzę do wniosku że te mroczne moce mogą się przydać... Odpowiedź brzmi tak!!! Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 To dobrze. Dopiszcie i mnie. FOR THE GREATER GOOD AND KHEJOOOOOOOOOOS! Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Proponuje zrobić listę aby można było zobaczyć kto wyznaje Wyższe Dobro. Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 No na razie jest nas czwórka. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Niechaj się zgomadzi więcej Shas'o O'Kaisie..... Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Właśnie.......cóż mają czas.... Clock is ticking Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Proponuje wysłać niebianina (kto nim jest?) aby zaczął nawracać. Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Może jakaś misja pokojowa? Tak po amerykańsku. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Po amerykańsku......heh......... Potrzebni są wojownicy dobra ,mamy 4 osoby jeszcze jedna i możemy przydzielać do kast...... Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 To ja od razu mówie że chcę do kasty ognia (chociaż i tak mam w imieniu Shas czyli ogień) Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 W temacie spam tych samych osób się szerzy, a i jakość tematu jest niska. Link do komentarza
Recommended Posts