Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Ledwo czepiając się stalowej rury podciągnąłem się na ręce . Myślałem ze przynajmniej kadłub się nie zniszczy -pomyślałem . Mam zaledwie 50 % mocy w skafandrze podtrzymywania życia . Mam nadzieje ze poleca po mnie . Mam 1 godzinę życia . Ahh Teledar .... Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Sondy zwiadowcze zostały wysłane po Kor'o Link do komentarza
darkangelPL Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Oddział! Strzelać bez rozkazu! Wybić Tyranidów co do nogi! Poślijcie ich do krwawej łaźni Khorna! Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Tylko niech Krootowie ich nie jedzą........ Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Głupie pytanie: co się dzieje gdy zostanie zjedzony tyranid? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Pewnie mutacja się rozszerza w ciele pożerającego . Widzę światło chyba umieram - pomyślał Kor'o . Nie to przecież światło Barrakudy . Musze się rozpędzić i wskoczyć na nią pomyślałem. Wstałem i zacząłem biec . Wybiłem się . Uderzyłem o metaliczny pancerz Barrakudy . Jestem ocalony pomyślałem. Jeszcze tylko odbudować Evangeliona 01 i dalej na ekspansję kosmosu. Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 To dobrze...NO INTERRUPT! *55. rzut zdolności psionicznych (na 60) w czasie rytuału - niezdane* O nie! *potężne wyładowanie demonicznej energii trafia Sindriego* BRUVA I AM HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..... *wciąga go wir Osnowy, który potem się natychmiast zamyka, i tyle go widziano* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Obudziwszy się w łóżku szpitalnym. Ubrałem się w mundur i wyszedłem z szpitala . Zamierzałem pójść do centrum dowodzenia. Wszedłszy do pokoju dowodzenia zauważyłem Fio'la, Shas'o, Fio'o, Aun'vre, Shas'vre . Pozdrowiwszy ich spytałem : - Co teraz , słyszałem iż Imperium i Chaos się organizują. Co teraz ? Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 <żart: Tańczymy do upadłego, pokazując jak jesteśmy utalentowani> Proponuję obserwować ich i na wszelki wypadek postarać się o lepsze stosunki z Imperium. Chaos nie jest godzien zaufania, są wyjątki, co prawda, ale to Imperium może stanowić dla nas największe zagrożenie. Współpraca z chaosem byłaby pociągnięciem dźwigni od naszej gilotyny. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 A ja myślę iż najlepiej było by razem z Eldarami nasłać cala plagę Orków na Imperium i po tym zaatakować. Osłabione Imperium było by łatwym łupem . Eldarzy odbudowali by swe imperium a my zbudujemy swe Dominium i razem zniszczymy Chaos, Nekronuw, i cala resztę. W sojuszu silą . Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 A jak naślesz orków? Zresztą to sprawa niebianinów. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Można spróbować nawiązać stosunki dyplomatyczne z Eldarami.......nie są tak "uparci" jak Imperium.... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Nie wiesz ze Eldarz za sprawa Psioniki skłócały zawsze ich klany . Tym razem mogli by ich zbić w 1 wielka armie która zniszczy Imperium . A poza tym ja mam dobre kontakty z Światostatkiem Ulthwé. Link do komentarza
darkangelPL Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Odnośnie chaosu, to może uda mi się wypracować z nimi kompromis... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Lepiej uważaj Shas'vre Chaos to nie lalka która można się bawić. Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 *otwiera się wyrwa w Osnowie*.....IIIIT!!!!! *z impetem spada na podłogę, następnie wyrwa się zamyka* No już jestem. O czym dyskutujemy? I co z zagrożeniem tyranidzkim? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Zażegnane chociaż Evangelion 01 został dostatecznie zniszczony 3/4 naszej floty przetrwało . Teraz dyskutujemy co dalej zrobić Aun'saal . Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Po problemie Aun'saal ,proszę uważaj na siebie w przyszłości.....wiesz jak śmierć przedstawicieli twojej kasty wpływa na morale..? Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Ja wiem. Tylko mi nie przerywajcie rytuałów, bo obleje test zdolności. Ale co z Tyrkami? Odparte? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Tak całkowicie omal życia nie straciłem przy tym. To co robimy dalej ? Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 No to się bardzo cieszę, słysząc o zwycięstwie. Demony w Osnowie pokazały mi, że przeciwko lojalistom knujecie. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Tak. Tylko nie mamy pojęcia jak rozgromić ich wielką armie . Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Żeby tylko jedną wielką. Efekt zaskoczenia straciliśmy po Herezji Horusa. Potrzebujemy, żeby Failbaddon the Armless zwyciężył n-tą Czarną Krucjatę. I Nekrońce na wszystkich planetach zbudziły. Żeby jakiś Herszt zrobił wielgachne ŁAAAAAAAAAAA!!! itd. Aby Imperium upadło, potrzebujemy tragicznych dla niego zbiegów okoliczności w każdej jego części. Ale tak się nie da Żeby wszyscy nie-imperialni na Terrę poszli i pokazali, że Imperator od dawna nie żyje Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Trzeba wymusić na każdej z ras te przypadki . Odpowiednio ich wszystkich pokierować do samozaglady Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Rozgromimy ich... Ciężko jest zniszczyć byt kontrolujący połowę galaktyki, mający statki wielkości planety, armię udoskonalonych wojowników, no i są jeszcze psionicy... Dłuższa wojna z Imperium raczej się nam nie opłaci. Możemy zawiązać pakty z innymi nacjami, na przykład Eldarami. Podobno niektórzy władcy Nekronów odzyskali świadomość, zawierają umowy handlowe między sobą i tym podobne. Może powinmiśmy zwrócić większą uwagę na tą rasę niż na Imperium? Wystarczy, że jeden grobowiec obudzi się na jakiejś z naszych planet i... pozamiatane. Link do komentarza
Recommended Posts