Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 TAK TRUDNO BYĆ SŁAWNYM D:< Medyk!Nauczyciele ze starej szkoły ryczą jak ich odwiedzamy D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Ja moich nie odwiedzałam jeszcze,ale fajnie,że dobrze was wspominają tak to... Medyk!Nie mogę oddychać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Weź wdech potem wydech nie na odwrót... Medyk! mięsny jeż... nie jest moim ulubionym daniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Moim tez nie Medyk!Dajsuki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) What? Medyk! mamy rannego a właściwie już trupa! Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 To Medyk -sadysta zabierze mu szkielet. Medyk! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Polecam spisać testament MEDYK! Sylwester jakiejś "nerwicy" dostał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Ja tez zaraz nerwicy dostanę. Medyk! Dzieci mi łeb rozsadzają swoim krzykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Dzieci, powiadasz??? MEDYK! Jestem psycho medykiem który lubi za bardzo dzieci, czy to oznacza że jestem PEDiatrą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 No chyba... Medyk! Uszy bolą. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Przykro mi, tym razem będzie amputacja. Niestety, fundusz nie dał kasy na znieczulenie, więc... *Wyciąga piłę mechaniczną* proszę się nie ruszać! Medyk! Odpadła mi noga! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Przyszyj. MEDYK! Twilight strzela we mnie z szybkością karabinu maszynowego, a ja dalej żyję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 To chyba dobrze,ne? Medyk!Wkurzają mnie ludzie których wkurzają hejterzy MLP a sami hejcą inne fandomy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Nie tylko ciebie Medyk!Według jakiegoś quizu jestem "wyrachowaną ignorantką" i to mnie wkurza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Quizy kłamią,daj linka Medyk!W co 4 filmiku na YT z Fan-dubem Nordyki mają zepsuty głos ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Przebolejesz Medyk!Za każdym razem zakochuję się w pikselowym demonie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 A ja w dziecinnych blondaskach Medyk!HOKUO BRADA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Umm... Medyk!Przeglądam archiwum forum a już nie pamiętam po co to robię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Zjedz rybę. Medyk! Mój informatyk gapi się na mnie jak gwałciciel. D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Hue hue hue, prepare for you examination~! MEDYK! Czy ja jestem w RED, czy w BLU!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 W RED są psychopaci, więc... Medyk!Was is das? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 I have no idea... :lie: MEDYK! Bo gołąb uderzył mi w szybę i chyba złamał skrzydło ;___; serio... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 (edytowany) Po karetkę trza dzwonić! Medyk! Koteł na boisku. Edytowano Wrzesień 22, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 MOSHI MOSHI GRIS DESU,TWÓJ KOMPAN JEST W NIEBEZPIECZEŃSTWIE Medyk!CHyba i się kość popsuła,a miała tam moje 5 tysięcy obrazków ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Z tym nie do mnie ;-; MEDYK! Czekolada! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się