Zmara Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Mrówkojad... Medyk! Beatrice wygrywa z Battlerem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 A co mnie to? Medyk! Angol jest beznadziejny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Nie prawda Medyk! Wszyscy moi starzy znajomi stracili ze mną kontakt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Wyjdź na ulice. Pokaż, że żyjesz. MEDYK! Ostatnio oglądam za dużo Beyblade i przesadzam z graniem w WolfQuest. ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 wyjdź na dwór MEDYK!Chce żeby niektóre postacie były prawdziwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Weź sobie w żyłę. MEDYK!!!! Chcę być pegazem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) Zrób kartonowe skrzydła, przyczep się link do sufitu i machaj tymi skrzydłami z całych sił krzycząc "Jestę pegazę!" MEDYK! Nie chce mi się nie chcieć, czyli przeszłam na kolejny stopień lenistwa. Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez Unbridle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Przejdzie ci Medyk! Nie chce mi się uczyć do konkursu z gełografii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 To miej wysrane, rób co chcesz. Medyk!! Chcę mieć szczęśliwe życie, zapominając to co przeżyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Właśnie mnie dobiłaś,pacjentko rzekoma... MEDYK!!! TF2 zeżarł mi cały limit danych,i się w dodatku nie ściągnął!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Znam ten ból MEDYK! Mak szlaban na kompa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 To co tu robisz? Medyk! Jestem zły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Ja też. (Piszę z telefonu. To takie małe coś z Andkiem.) Medyk! Chcę spać, a w dzień nie mogę zasnąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Bo od spania jest noc. Chyba, że faktycznie masz problem ze snem, wtedy powinieneś popróbować wymęczyć się przed wieczorem. Medyk! Jestem zbyt mało towarzyski jak na "towarzysza". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Ja też. Płaczmy razem. Medyk! Ja chcę darmowy internet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 To idź po unijny. Medyk! Ja chcę chociaż prąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Weź Pikachu! Medyk! Ktoś na forum miał mnie nauczyć nowego języka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 (edytowany) Zapewne nauczy cię polskiego Medyk! Jest tu za mało FOLowskiej propagandy Edytowano Czerwiec 15, 2013 przez Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 To rozsiewaj komunistyczną. Medyk! Chyba czas na offtop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Masz rację. Medyk! Mam mało hajsu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Każdy ma. Niestety przyczyny są dość złożone. Medyk! Specyficzne gusta muzyczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Ciesz się. MEDYK! JA chcę się uczyć rosyjskiego, a tu ani słychu, ani widu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 To może uprzedź potencjalnego nauczyciela? Umów się albo co? Medyk! Gorycz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Czekolada, smaczne orzechy, zdrowe mleko w lekkim kremie... MEDYK! Chcę do kibla, ale ciągle zajęte! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Wyważ drzwi! MEDYK! Jem truskawki widelcem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się