Gość Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Smacznego. MEDYK! Czytam książkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Miłego czytania MEDYK! Coś jest ze mną nie tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Cieszę się MEDYK! Mam tylko 14 postów a powinienem mieć ok. 30-40 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) Kopnij komputer, wywal go przez okno ew. spróbuj czegoś innego MEDYK! JUTRO SZKOŁA! Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Zatrzymaj czas ewentualnie zniszcz szkołę Medyk! Siedzę na forum już ze 2 godz. CO SIĘ ZE MNĄ DZIEJĘ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Jak na razie nie jest źle. MEDYK! Mam pustkę w głowie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 To wlej sobie wodę do ucha MEDYK! Moje palce zmieniły się w parówki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 To je zjedz. MEDYK! Noszę okulary! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Zjedz je to parówek nie będzie Medyk! Chce mi się spać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Kup sobie soczewki. MEDYK! SKOŃCZYŁA MI SIĘ HERBATA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 To poproś Chay żeby ci dolała. MEDYK! Nie mam weny twórczej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Stwórz se wenę Medyk! Skończyła mi się herbata i nie mogę więcej zrobić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Znajdź mnie, a ci trochę dam, moja właśnie się robi. MEDYK! Zgubiłem piżamkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (edytowany) To uszyj sobie z poduszek. MEDYK! Nie wypadł mi jeszcze mleczny ząb! Edytowano Czerwiec 16, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Walnij głową w ścianę może zadziała Medyk! Idę spać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Dobranoc. MEDYK! Ciągle Mystro mam w głowie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Cieszę się. Medyk! Nie mam kakała :( (wiem że się inaczej pisze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Idź i se kup! MEDYK! NUDY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Polecam przefarbować się na rudo. Medyku, boli mnie lewe płuco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 (edytowany) Powinnaś uczynić badania rentgenowskie w celu stwierdzenia obecności (lub nie) guza. W pierwszej kolejności jednak udać się do wykfalifikowanego lekarza pierwszego kontaktu. Medyk! Masz cyjanek potasu? Edytowano Czerwiec 21, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Niet MEDYK! Głodna jestem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Idź coś zjeść, albo dalej chudnij. MEDYK! Mój komputer się wiesza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Kopnij go, może przestanie MEDYK! Gorąc jak na Saharze u mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 To zrób tak jak ja,czyli wskocz do wanny lub zrób z jogurtu loda(Uwaga!Trzeba długo czekać) MEDYK!Boję się,ze wygadam coś czego nie powinnam mówić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Zaklej usta taśmą to nie wygadasz. MEDK! Zaraz mi się oczy wypalą przez anime i mangę. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się