emili878 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Zawołam Rosję żeby cię goniła Medyk! płaczę bo skończyłam najlepsze anime ever ponownie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Zacznij Free! Walić to że to dopiero 1 odcinek,będą następne! Medyk!Nagiś mnie dręczy żebym go zabrała na basen a Isiu żebym mu kupiła lukrecję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Zabieram ich do pokoju z Ivciem to się uspokoją MEDYK~! Mam wrazenie, że Mrs. Octavia mnie śledzi >.< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Oł szit,odkryła mój misternie misterny plan! Medyk!Chce znaleźć portal do rożnych bajek i anime! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Przeszukaj internet! MEDYK! Odkryłam niecny plan Mrs.Octavi i się boje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 To powiedz Vinyl o planie. Medyk!! Skończyła mi pepsi, a nie mam forsy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Wybij szybkę w automacie i zabierz wszystkie puszki. MEDYK! nudzimisie. Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 pokonaj nudzimisie! MEDYK! Chyba jako jedyna z Otaku jeszcze nie obejrzałam Free! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 To nie oglądaj, bądź hipsterem. MEDYK! Zgubiłem ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Zamieszkaj w ciele robota. MEDYK! Jestem dziwna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Hidan też MEDYK, Nadal mam wrażenie, że Mrs. Octavia mnie śledzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Kurna :LZ1bP: Medyk!Daj mi 2 odcinek Free! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Poszukaj na torrentach. MEDYK!! Straciłem nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Pożyczę Ci nogi Hidana. MEDYK! Gdzie sprzedać części ciała Hidana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Na Allegro Medyk!Znalazłam dużo fajnych gifów z Free! na sygme! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 To na co czekasz? Używaj! MEDYK! Piwa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 To mas *podaje* MEDYK! Slenderman zadomowił mi się pod łóżkiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Podaj mu koktajl Mołotowa. MEDYK! Nie mam tabletu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 To nic MEDYK! Niezdarna jestem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 To nic, ja też jestem i żyje Medyk! Nie wiem do kogo mówię "medyk" w tym poście! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Tak naprawdę wszystkie wasze wiadomości przechwytuje Policja Myśli, wiecie? Medyk! Byłeś na studiach medycznych, czy leczysz tak o? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 LECZĘ BO CHCE! Medyk!Chce jechać na meet! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Jak będzie jakiś w twojej okolicy, a ty będziesz akurat przy kasie, to czemu nie? A jedź w cholerę. Medyk! Ludzie gadają pierdoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Nic z tym nie zrobię tak jest ,było i będzie Medyk: Mam suszarkę pod prysznicem Edytowano Lipiec 9, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 To wyłącz prysznic i się susz. MEDYK! Uzależniłem się od Minecraft'a! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się