Amet_Silver Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Ale nie liczą Medyk! Nie ma IV sezonu MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 I co z tego? Medyk!Ciekawa jestem czy włosy złapią mi czerwoną farbę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 A co mnie to obchodzi? Medyk! Niech Cthulhu zje dusze ludzi spamiących anime i hentajami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 No chyba ty Medyk!Wkurza mnie nie tolerancja bronies i pegasis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Mnie też :C MEDYK! Wkurza mnie jak ludzie mówią na anime chińskie bajeczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Mnie też,nawet nie mają tolerancji do innych a potem plączą tu że ich wyzywają w szkole Medyk!Mam dość nie tolerancyjnych bronies i pegasis na tym forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Ja też,ale co zrobić MEDYK! Chyba rodzę ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Kto jest ojcem? MEDYK! Jestem we Francji i jest tu okropnie gorąco i nie mogę wyłączyć słońca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Pozdrów Francisa ode mnie M`dyk!Ni` wi`m c` r`b`ć,z`cho`w`j` si` j`k p`n Szw`d`k! ;_; Edytowano Lipiec 25, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Nie zaradzę :/ MEDYK! Dlaczego ludzie robią takie obrazki -> http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2012/191/5/d/do_you_believe_in_magic__by_shadowtusk121-d56ptr0.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Widać lubią gore Medyk!Mam chęć kogoś zabić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Odwiedz mnie to porozmawiamy! MEDYK! Dlaczego jestem otaku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Bo ja tego chce Medyk!Mam wielką chęć zacząć 2 sezon Junjou Romantici! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Ban bo Moja siostra mówi żebyś obejrzała bo fajna, a ja i tak Ci nie pozwalam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Ban bo Moja siostra mówi żebyś obejrzała bo fajna, a ja i tak Ci nie pozwalam No wołaj medyka,a nie D:< MEDYK! Bo mnie nikt nie zawołał ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Medyk!Wołam cie! ;_; Medyk!Dziś idę do fryzjera i nie wiem czy mam wstawić zdjęcie,czy nie bo i tak nikt nie skomentuje ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Wstawiaj zdjęcie, może ktoś skomentuje. MEDYK!! Nie mam gdzie mieszkać na studiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Zapraszam do mojego pokoju OvO" MEDYK! Bo mam stwardnienie rozsiane ;_: ( tak serio, to nie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Zapraszam do mojego pokoju OvO" OPANUJ SIĘ,ŚWINKA DO ZABAWY CI WYSTARCZY Biedactwo,ciasteczko może chcesz? Medyk!Nowy opening Junjou Romanticy jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Czy wyglądam, jakby mnie to w najmniejszym stopniu interesowało?! Medyk! Zrób im coś, by mózgi zaczęły działać. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Niestety jestem medykiem nie cudotwórcą Medyk! Osa mnie użądliła w oko i mi spuchło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Wyjmij Medyk!Znalazłam super fan-art! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 to go skopiuj na kompa Medyk! Jestem w połowie niemcem czemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Nie wiem ale już masz + Medyk!Czemu nie urodziłam się w Norwegii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Bo w Polsce Medyk! Czemu nie umiem ciekawie pisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się