Maisha Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 To ją kup. Medyk! Mięsko na kolację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nie od dziś jesteś wegetarianinem MEDYK Jem nutelle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nie przestawaj, bo to lekarstwo. MEDYK!!! Umieram z nudów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Napisz opowiadanie xd MEDYK Chce tosta! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Akurat owymi się zajadam, (serio) szkoda by było gdybym się nie podzieliłaaaa... MEDYK! Bo tak idę przez autobus aby kupić bilet jak nie ma biletomatu ---> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 To poproś kogoś by się przebrał za Grubego i zabijał wszystkich z miniguna. Pomoże. Medyk! Oszukali mnie w sklepie. D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Poor, poor baby, opowiedz Medykowi wszystko D; MEDYK! Tata nie pozwala mi mieć białych gołębi w pokoju ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Zabierz mu szkielet. MEDYK! Nobody luvs me. :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 (edytowany) Dobrze gada, strasznie robią kupę >.> EDIT: Posłuchaj Archie - Nobody Likes Me przez 60 min nonstop, przejdzie ci. (UWAGA: Nie gwarantuję stuprocentowej efektywności zabiegu. Może wywołać halucynacje, przekrwienie oczu, ból tyłka, pały na lekcji jak również skrajną chorobę umysłową. Przed zastosowaniem zabiegu skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek tego typu niewłaściwie stosowany zagraża twojemu zdrowiu mentalnemu.) MEDYK! Ja nie chociet rozstrzeliat! Edytowano Wrzesień 9, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 No, to w takim razie jesteście wrogiem ludu, towarzyszu. Rozstrieliat'! Medyk. Wszyscy wołają mnie Stalin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Mogło być gorzej. Medyk! trzy osoby na forum w tym ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Ja jestem Spartakus! Medyk! Nudy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Zagraj se w jakąś strzelankę Medyk! jeszcze 5 postów i będzie 1000! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roześmiany Jacek Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) Przestań spamić Meeedyyk! Urwali mi kokorkę z guza konfabulanta i nie mam przy sobie warchoła, by to zaimpertymentować. Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez Morviles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Nie mogę ci pomóc. Jestem Koniem. Medyk! Roboty przejmują świat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 - Za późno, one *trzask, przez chwilę szum radiowy* We are the Borg, you will be assimilated. Resistance is futile. Medyk. Taka czerwona wysypka mnie dopadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) Potnij się żyletką i idź do skinologa dermatologa, ja nie od tego. Ale obowiązkowo masz się nią pociąć. MEDYK! Nudno! Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 ;_; znam to :( Medyk! Podmieńcy straszą mnie Celestą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Postrasz ich mną MEDYK! TO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Trudno. Medyk! Matematyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Bidna ty, ale z tym nie do mnie. MEDYK! Harfa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Skrzypce! Medyk!Wie alt bist du? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) Eeee... Ja? Medyk! Narwhals. .-. Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) IN TE OŁSZYN Medyk!Tapety na moim nowym telefonie sa jeszcze bardziej majestatyczne i nie mogę się napatrzeć Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Całe życie i nieograniczona ilość telefonów przed tobą... Następny weź w 3D. Medyk! znowu kolejka do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się