Kowlad Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Zrób to pierwszy! MEDYK! Uzależniłem się od mlp 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) To znajdź lepszy avek, bo wali pikselozą. MEDYK! Herp! Derp! Edytowano Marzec 5, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) Się w Terrarie się grało się to się pixele się lubi się, a Sci-twi zostaje na avie bo jest moją waifu ;p Leć z tym do derpy ona pomoże Medyk! mam lowka i nie mam potków Edytowano Marzec 5, 2016 przez Kowlad 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Nic nie mam do Twojego ulubieńca, każdy ma własną, tylko jakoś piksele mnie rażą. Mniejsza, widziałem jeszcze gorszej jakości niż ten. Zbuduj stół do alchemii. MEDYK! Krew mnie zalewa, tym, że nie wiem czego słuchać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Dzięki, nie każdy to.akceptuje To ic na oddawanie krwi Medyk! Nie mogę już czekać na MLP EG 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Grałem też w Terrarię i MC, więc mam pojęcie jako tako o pikselach. To się rozklonuj i wyślij drugiego siebie w przyszłość! MEDYK! Wielbię cytryny, gardzę grejpfrutami. Wyzywam 11 na pojedynek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 To spróbuj je od siebie magnesem oddzielić! Medyk! Jutro szkoła 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 (edytowany) For Science, You Monster MEDYK! Suchary mnie atakują! Edytowano Marzec 6, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 (edytowany) To biegnij do stawu kaczek, może cię nie zjedzą. Kaczki. MEDYK! Zmartwychwstałam! Edytowano Marzec 7, 2016 przez Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 To leć hen ku Niebu! MEDYK! Mój brat Skaut zobaczył tęczę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Niech szuka Rainbow dash! Medyk! Jutro spr z hisy :/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Użyj maszyny czasu. MEDYK! Dopadło mnie coś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 To uciekaj przed tym MEDYK mam lenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 To odeślij go do zoo. MEDYK! Mam uczulenie na znieczulenie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 To załatwimy to po staremu. MEDYK! rozwaliłem se zatoki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Do twojej wiadomości, tylko cała armia USA może rozwalić Zatokę Hudsona. MEDYK! Chcę... no nie wiem, co, kogo, czego chcę! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 Proste, chcesz sławy i pieniędzy. MEDYK! Uzależniłem się od Iron Maiden! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 To wyrzuć komputer przez okno MEDYK nie chcę mi się instalować skype. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowlad Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 Zatrudnij specjalistę do spraw instalowania skype ! MEDYK ! Dłuży mi się czekanie na EG4 i FiM6 (Nie mam jeszcze "Time machineTM ") 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 Chcesz się przenieść w przyszłość? Wypij wódy ile się da. MEDYK! Moja czapka patrolówka sflaczała. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 (edytowany) To kup sobie nową lub zajeb szkopowi. MEDYK! I'm gonna change u like a Remix, then I'll raise u like a Phoenix. Edytowano Marzec 18, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 To wejdź w ustawienia profilu. MEDYK! Powoli tracę wiarę w ludzkość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 To strać ją do końca MEDYK Mam dość wydawania pieniędzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 To hajs się zgadza! MEDYK! Jaram się jak Scootaloo w KFC! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 To przestań sie jarać i chodzić do KFC. Medyk ! Wypiłem mocz bo myślałem że to soczek :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się