czolgista Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Co tu dużo pisać, wszystko zależy od ciebie chcesz ciągnąć dalej, pisz sam rozumiem co to znaczy nie mieć czasu. Nie chcesz, spuść nuke na całą equestrię i koniec . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 [...] spuść nuke na całą equestrię i koniec . Dobry pomysł. Będę pisał dalej. Ale jednak zrobię najpierw reedycję poprzednich części, zanim zacznę tworzyć następne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeaulos Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Pisz dalej bo się od tego uzależniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 19, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2014 To niestety chyba musisz iść na odwyk. Wybaczcie, że od dawna nic nie napisałem, ale jest to spowodowane pewnymi trudnościami w moim życiu. Nie wiem jak długo to jeszcze potrwa, ale raczej nie skończy się zbyt prędko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Październik 20, 2017 Share Napisano Październik 20, 2017 Fanfik chyba umar, a szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 Żyjesz jeszcze Pos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 Mój ulubiony fanfik... RIP ale skoro nawet autora już niema tu.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 3, 2017 Share Napisano Listopad 3, 2017 Dnia 19.01.2014 o 12:49, Posealor zwany Pose napisał: To niestety chyba musisz iść na odwyk. Wybaczcie, że od dawna nic nie napisałem, ale jest to spowodowane pewnymi trudnościami w moim życiu. Nie wiem jak długo to jeszcze potrwa, ale raczej nie skończy się zbyt prędko. No nikt, nie spodziewał się, że potrwa to ponad 3 lata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się