Gubryś Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Temat poświęcony Somberowi Armia Króla Sombry Fani/Członkowie armii: 1. diabollo 2. Pawlex 3. Venom50 4. Katherine 5. Leeth 6. Ahzek 7. bećka000 Zapisywać można się w tym temacie. na początek wstawię kilka Artów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Wypadałoby wstawić też motyw muzyczny mu poświęcony, nawet jeśli jest lepiej zrobiony niż sama postać :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Moim zdaniem postać bardzo ciekawa. Chociaż mogliby bardziej się przy nim postarać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Nie ma co wygląd ciekawy, a 2 art i to theme co dał Ahzek są cudowne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Sombrero nie no postać ciekawa podoba mi się wizualnie ale nie miał szansy się wykazać jednakże, po tym co potrafił zrobić kryształowym kucykom to pewnie jest Mocny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abdulas Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Postać bardzo ciekawa i oryginalna pod względem wizualnym. Mam nadzieję, że odegra jeszcze jakąś rolę w 3 sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Sombrero jest ciekawą postacią. Lecz mało powiadziane o nim, czekam na odcinek w którym wróci i dadzą mu chociaż jakąś kwestie do powiedzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Mi się ta postać nie podobała... to znaczy mogłaby być fajna ale spartaczyli, właśnie przez to, że nie dali mu się wykazać. Bo on po tych odcinkach kojarzy mi się tylko z latającą głową. Mogli mu dać osobowość, charakter, zrobić z niego epicką postać ale nie, bo latające głowy są fajne i nie mają charakteru ale za to latają i są głowami, może uznali, że skoro to coś lata i jest przeważnie głową to jest już wystarczająco ciekawą postacią. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Bo on po tych odcinkach kojarzy mi się tylko z latającą głową. postacią. Racja. Ja już nazywam go latającą głową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ano spartaczyli. W spoilerach miał potencjał. Ale zrobił całe NIC. Mam nadzieję, że wróci, ale coś zrobi. Nie będę się rozpisywać, jak chcecie, to możecie poczytać moje posty w temacie o Crystal Empire i spoilerach. Trochę artów od Kathusi: Tyle na razie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 wszystkie sceny w jakich był i kolejne arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 On wróci. Mówię wam. Mamy trzynaście odcinków, wspomnienia o amulecie Alicorna, niedokończone wątki... Sombrerro powróci! (nopony expects Cristal King) Bo jak to? "Ten zły" i nawet zdania konkretnego nie powie? Tylko jakieś mamrotanie? Buuuuu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 On powiedział chyba trzy czy cztery zdania. Ale pewnie jest jak Big Mac mówi tylko kiedy musi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 No wiecie, Tia i Luna zmieniły go w wielki i zły Cień + zamknęły w lodach północy. Co innego może zrobić Cień niż tylko latać i od czasu do czasu zaśmiać się złośliwie? Duży minus dla producentów, że nie wymyślili czegoś ciekawszego jak np. dla Discorda. Heloł! Przecież to Equestria, gdzie żyją sobie swobodnie pegazy, jednorożce, alicorny, Celestia wie co jeszcze, a nie wymyślili czegoś lepszego dla Sombrera, nie wierze, że tak zawiedli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 dance dance Również uważam że Sombrero powróci, prawie nic o nim nie wiadomo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Spromuś, to jest genialne! <3 On. Musi. Wrócić. Bo zrobię lincz na siedzibę Hasbro! Dopisuje się ktoś? :3 A na deser Sombrerowa piosenka: I Sombrerowy ask: http://ask-king-sombra.tumblr.com/ Niedługo powinien pojawić się Nieoficjalny Avatar króla oraz jego zapytajka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Tribute dla Sombry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Sombrerro atakuje ponownie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 A co mi tam! Walne arta. Aż sobie go chyba na avek ustawie (chociaż zmieniałam wczoraj). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Kolejna dawna artóów! Tak powróci Jego Wszechmocna Wysokość: No, tyle na dziś, misiepysie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ciekawa rzecz odnośnie Sombry i Trixie. Warto się zapoznać, ale jest to potencjalny spoiler, "so BEWARE!" FNORD! Jesteś o krok od poznania mrocznej teorii o powrocie Sombry Okrutnego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ładna teoria spiskowa. I realna. Tyle, że Jego Wszechmocna Wysokość to jednorożec, a nie alicorn. Mam nadzieję, że Trixol wskrzesi Jego Wszechmocną Wysokość w jakiejś czarnej mszy *trzyma kawę* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ładna teoria spiskowa. I realna. Tyle' date=' że Jego Wszechmocna Wysokość to jednorożec, a nie alicorn. Mam nadzieję, że Trixol wskrzesi Jego Wszechmocną Wysokość w jakiejś czarnej mszy *trzyma kawę*[/quote'] Jest jeszcze opcja, że Sombra był tylko pionkiem w większej grze "złego alicorna". Pognijemy, zobaczymy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ahzek świetna jest ta teoria i naprawdę Realna, Trixie będzie raczej jego pionkiem, to samo zrobił przecież mój ulubiony Vilian z WP czyli Klucznik Angbandu i Pan Mordoru Sauron Okrutny czyniąc 9 ludzi swoimi sługami po przez danie im Pierścieni Władzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Czy tak będzie to się okaże, ale nie jest to tak oklepana i tania teoria spiskowa jak z zakończeniem "Indoktrynacja" w Mass Effect 3. Logika mówi już, że takie potraktowanie głównego złego jest co najmniej strzałem w stopę. Jest też szansa, że to będzie pierwszy villain, który będzie i na początku i na końcu sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts