Pargus2000 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Droga Księżniczko Twilight! Mam do ciebie pytanie. Jakbyś zareagowała gdybyś się dowiedziała że w jakikolwiek sposób jesteś spokrewniona z Starswirlem Brodatym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 1. Jaki gatunek jabłek lubisz najbardziej? 2. Jaką książkę planujesz teraz przeczytać? 3. Twój diadem ci się całkowicie podoba, czy coś byś w nim zmieniła? 4. Co zrobisz, gdy Spike dorośnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Czy dałabyś rade rządzić ekuestrią gdyby wszystkim innym księrzniczką stało się coś złego? Byłaś kiedyś zakochana? A może masz teraz kogoś na oku? A teraz BARDZO ważne pytanie: Czy naprawde istnieje portal który łączy nasze światy? Jeśli tak to prosze powiedz mi gdzie jest lub jak się go odtwiera. Będe ci niezmiernie wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 -Masz swoje życiowe motto? Jak tak to jakie? -Opiszesz siebie w 3 słowach? -Ulubiona pora roku? -Dlaczego lubisz czytać? -Co sądzisz o nękaniu słabszych osób? -Gdybyś mogła wziąć udział w filmie. Zrobiłabyś to? Pozdrawiam ^^-Masz swoje życiowe motto? Jak tak to jakie? -Opiszesz siebie w 3 słowach? -Ulubiona pora roku? -Dlaczego lubisz czytać? -Co sądzisz o nękaniu słabszych osób? -Gdybyś mogła wziąć udział w filmie. Zrobiłabyś to? Pozdrawiam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maks123 Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 Twiligth, czy Sentry Splash(jak dobrze napisałem) ci się naprawdę podoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olase12345 Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Droga twilight czy czasem spike cię wkurza ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire bolt Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 (edytowany) Witaj Księżniczko przyjaźni. Jestem młodym jednorożcem i mam kilka pytań: 1pyt/ Czy w jakiejkolowiek księdze są zaklęcia elementarne, (pozwalające władać żywiołami np: ogniem wodą) bo żadnych nie znalazłem. 2pyt/ W jakim stopniu potrafisz posługiwać się taką magią. Jeżeli pytanie się powtarza to przepraszam. Edytowano Lipiec 25, 2015 przez Fire bolt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Witaj kśężniczko przyjaźni . Jestem młodym jednorożcem i mam kilka pytań : 1pyt/ Czy w jakiejkolwiek kśędze są zaklęcia elementarne (pozwalające władać żywiołami np: ogniem wodą) bo żadnych nie znalazłem . 2pyt/ W jakim stopniu potrafisz posługiwać się taką magią . Jeżeli pytanie się powtaża to przepraszam . Taki mały offtop: towarzyszu, zwracaj uwagę na ortografię i interpunkcję. I popraw jak najszybciej swój post, zanim przyjdzie Awatar i cię wypatroszy ^~^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maks123 Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 1. czy miałaś ogiera u boku? 2. oglądałaś My little pony z twoim udziałem ? 3. najlepsza ty---> 4. hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Jak długo możesz poruszać się w zamrożonym czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 (edytowany) Twilight, możesz wyjaśnić mi twój fenomen "całe dzieciństwo spędziłaś z nosem w książkach, miałaś tylko jedną koleżankę (którą i tak potem wystawiłaś do wiatru)a zostałaś księżniczką przyjaźni..." Edytowano Sierpień 11, 2015 przez Obremon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twilight <3 Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 twilight czemu bojsz się włożyć korone i wyjść na miasto ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Droga Twilight,CZEMU NIE ODPOWIADASZ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkamenaPay Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Cześć Twilight ! ! ! Mam do ciebie dużo pytań :3 i je zadam nie martw się [XD] 1.Czy ciebie i [tego chłopaka z Ekłestri Girls ] łączy w świecie realnym ? 2.Co robiłaś przed Przyjechaniem do Ponyvile ? 3.Czy ty i Pinkie Pie się lubicie w świecie realnym ? Pozdro od PinkaminyPay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 2, 2015 Share Napisano Wrzesień 2, 2015 (edytowany) Jakże ogromny dla mnie zaszczyt jest się z tobą witać, Twilight Pierwsze pytanie, to nie pytanie 1.Jesteś bardzo piękną klaczą, zwłaszcza lubię te twoje pasemka na grzywie i inteligencję rzecz jasna Teraz prawdziwe pytania:2.Skoro jest czar, dzięki któremu można mieć zarost, to czy jest czar, który usuwa zarost, czy też sprawia, że broda i wąsy nigdy nie odrastają? Bo przyznaję, że golenie zabiera mi z dobrych 10 minut, a tyle innych pożytecznych rzeczy można by było robić w tym czasie, właśnie np. czytać książkę 3.Może ktoś już zadawał to pytanie, ale czy jest jakiś skuteczny sposób, bym dostał się do Equestrii?4.Przytulisz mnie? 5.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek?6.Która twoja misja była dla Ciebie najtrudniejsza?7.Jako człowiek (czyli takie stworzenie, którym byłaś w liceum Canterlot), jesteś po prostu boska8.Właściwie, to czym twoim rodzice się zajmują? Czy należą do jakiejś arystokratycznej rodziny?9.Jak podobasz się sobie z głosem Magdaleny Krylik-Gruziel? Edytowano Wrzesień 23, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 9, 2015 Share Napisano Wrzesień 9, 2015 Co się dzieje z twoimi rodzicami?Gdzie mieszkają?Jako księżniczka nie utrzymujesz z nimi kontaktu?tylko odpisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieDobrotaKucykoffaxd Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Twi Mam kilka pytań 1. Najciekawsze zaklęcie według ciebie2. Jesteś Optymistka czy Realistka? Bo nie myślę ze jesteś Pesymistka 3. Co lubisz robić w wolnym czasie POZA czytaniem książek? 4. Twoja szczęśliwa liczba 5. Co sądzisz o Optymistach/Optymistkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialywilk Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 1. Co myślisz na temat Discorda i czemu się z nim nie umówisz?2. Czemu jeszcze nie zabiłaś Flasha?3. Którą z przyjaciółek lubisz najbardziej?4. Umówisz się ze mną ... na szarlotkę babci Smith?5. Czy Twoja magia jest potężniejsza od magii pozostałych księżniczek? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Czy czujesz się źle że zabrałaś pracę jednej z klaczy w Ponyville jako organizatorka?(odc. #100 "Slice of life") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadBrony Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Droga Twilight Sparkle mam do ciebie zasadniczo parę pytań.1 co stało się z może coś o tym wiesz ?2 czy macie tam jakieś gry komputerowe NIE automatowe ?3 i czy Luna jest gamerką chciałbym ją poznać osobiście a sam jestem gamerem jeżeli mi odpowiedziałaś to bardzo mi miło i mam nadzieję że moje pytania były choć trochę inteligętne i interesujące Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 Czy skoro jednorożec może dostać skrzydła i zostać pegazem to czy pegaz może dostać róg i być jednorożcem, jeśli tak to w jakich sposób? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kayluna Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Twilight obudziła cię kiedyś Vinyl swoją muzyką ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hub295 Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Droga Twilight! Mam pytanie trochę prywatne czy zakochałaś się kiedyś takie pytanie proszę cię odpowiec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Droga Twilight, jako, że mądry z ciebie kucyk mam do ciebie pewne pytanie. Jaka będzie różnica wysokości punktów na łuku pionowym pomiędzy metodą trygonometryczną, a ze współrzędnych na stycznej tego łuku z odległości i spadku? A drugie to czy w Equestrii często zdarzają się ataki podmieńców? Wasze granice nie wyglądają na szczególnie pilnowane.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kybernetes Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Czy prędkość równa 0 to prędkość, czy nie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts