Spoiler Cat Napisano Styczeń 10, 2012 Share Napisano Styczeń 10, 2012 Jackie, co robisz w wolnym czasie kiedy masz super-hiper-wiele wolnego czasu? Droga Applejack czy lubisz sianko? Link do komentarza
El Martinez Napisano Styczeń 10, 2012 Share Napisano Styczeń 10, 2012 Applejack, co tam u Twojego kuzyna Braeburna? Dogadują się jakoś z tymi bizonami? Pozdrów go ode mnie i powiedz, że powinien zostać szeryfem Widziałem wiele Twoich zdjęć z harmonijką w ustach. Poza tym, ładnie śpiewasz. Nie myślałaś o założeniu zespołu country? Czy przekonałaś się już do noszenia eleganckich sukni? W odcinku o urodzinach Spike'a wyglądałaś na bardzo ucieszoną na wieść o nowym projekcie Rarity. Link do komentarza
El Martinez Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 Jaki urodzinowy prezent sprawiłby Ci największą radość? Jak radzisz sobie ze szkodnikami, które zagrażają Twoim jabłkom? Jakieś specjalne środki owadobójcze czy cuś innego? ^ ^ Sorry za double posta, ale nikt nie pisał a mi się czekać nie chciało ;p Link do komentarza
Retm Napisano Styczeń 22, 2012 Share Napisano Styczeń 22, 2012 Czy gdyby życie którejś z twoich przyjaciółek było zagrożone, byłabyś w stanie umrzeć za nią w długich męczarniach? Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Styczeń 22, 2012 Share Napisano Styczeń 22, 2012 Applejack czy będziesz tak miła i dasz mi przepis na ten wspaniały cydr? Link do komentarza
TheSzczygiel1992 Napisano Styczeń 22, 2012 Share Napisano Styczeń 22, 2012 Ja mam serie pytań. Co się lepiej uprawia wiśnie czy jabłka? Co zrobiliście z stodoła gdy parasprite ją zjadły? Co się stało z waszymi rodzicami(jak to dramatyczne nie musisz odpowiadać)? Czy pinkie cie czasami nie wkurza? Jak się czułaś kiedy umarł Steve Jobs(założyciel firmy Apple)? Link do komentarza
El Martinez Napisano Styczeń 30, 2012 Share Napisano Styczeń 30, 2012 Ok AJ, tylko szczerze... ile (i czy w ogóle) procent miał ten Wasz cydr? ; > Co zrobiłabyś ze swoją rodziną, gdyby Flim i Flam rzeczywiście przejęli Waszą farmę? Wierzysz w przeznaczenie? Czy może według Ciebie każdy samodzielnie pisze sobie historię swojego życia? Gdyby okazało się, że za 24h nastąpi koniec świata (taki prawdziwy), na co byś ten czas przeznaczyła? Pozdrów Braeburna Link do komentarza
Draco Brae Napisano Styczeń 31, 2012 Share Napisano Styczeń 31, 2012 Hej ja tylko kilka pytań mam, kiedy znów wpadniesz do Appleloosa? I może coś opowiesz o jakimś dniu zabawy z pupilem co? Link do komentarza
Salmonella Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Ile lat miałaś, gdy po raz pierwszy wzięłaś udział w rodeo? Jak Ci wtedy poszło? Czy utrzymujesz jakiś kontakt z kuzynem Braeburnem? Co zrobiłabyś, gdyby książę BlueBlood zaczął się do Ciebie zalecać? Link do komentarza
KrukIV Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Czy sądzisz, że cutie mark (słodki znaczek?) Apple Bloom kiedykolwiek się pojawi? Jeśli tak, to jak myślisz, jaki to będzie symbol/ wzór? Jeśli nie, jaki powinnien on być Link do komentarza
Draco Brae Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Jak liczna jest rodzina Apple? Czy sama nadużywasz Cydru? Jakie sankcje czekają Twojego brata za majstrowanie na forum:)? Jaki wynik był w mocowaniu się na kopytka z Rainbow o wejściówkę na wielką gale galopu? Link do komentarza
Ecape Napisano Luty 21, 2012 Share Napisano Luty 21, 2012 Looong time no question from me ^^ 1. Czy przyjmujesz zamówienia na cydr? 2. Często rywalizujesz z RD? 3. W co wierzysz? To znaczy jest jakaś religia w Equestrii? Link do komentarza
FreeFraQ Napisano Luty 26, 2012 Share Napisano Luty 26, 2012 Aj "lubisz" kogoś np. Dash? Albo inaczej masz swojego "special somepony"? Link do komentarza
Salmonella Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Opowiedz coś o Winonie. Dostałaś ją? Znalazłaś? Jak długo była szkolona? Skąd imię? Link do komentarza
Legion990 Napisano Marzec 7, 2012 Share Napisano Marzec 7, 2012 Mogl bym kiedys pojsc z toba pozbierac jablka? wieczorkiem? sami? Link do komentarza
TheSzczygiel1992 Napisano Marzec 7, 2012 Share Napisano Marzec 7, 2012 Up nie rozpędzaj sie legion dobra ja Deer AJ czy dla twojego avatara skończył się długopis czy to tylko dział podumiera Link do komentarza
El Martinez Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 @Up Kończą się użytkownicy, którzy umieją napisać coś bardziej twórczego ;p Droga AJ, Czy do swoich jabłek używasz jakiś nawozów sztucznych? I czy w Equestrii coś takiego w ogóle istnieje? W jaki sposób radzisz sobie ze zdobyciem motywacji do pracy? ^ ^ Pozdrów ode mnie avatarkę ; > Link do komentarza
Draco Brae Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 AJ powiedz nam, jak widzisz swoją przyszłość co ? Przecież kiedyś planować trzeba będzie, więc może podzielisz się już chociaż częścią planów. A i jeszcze jakbyś mogła, powiedz nam czy miałaś ten sam problem co Apple Bloom. Mianowicie mam na myśli przebranie się za króliczka, skakanie w kółko śpiewając alfabet i temu podobne pomysły Babci Smith ? Link do komentarza
Legion990 Napisano Marzec 14, 2012 Share Napisano Marzec 14, 2012 Co bys zrobila jagby cutie markiem Applebloom bylo by jedzenie puddingu i przez pol tygodnia zgrubla by o 10 kilo? Link do komentarza
FootSoldier Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 W jakim stanie są wasze jabłonie? W końcu walicie w nie z kopyta cały czas, nie są jakieś poobijane? Czy może to jakaś specjalna odmiana jabłoni, która ma silniejszy pień? Link do komentarza
FreeFraQ Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Nie mogę się powstrzymać od tego pytania. "świntuszysz" czasami hmm? I nie masz dosc tych jabłek? Link do komentarza
Draco Brae Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Hmm ostatnia Twoja odpowiedź AJ, wprawiła mnie w stan zadumy... Oczywiście odpowiedź odnośnie przyszłości... Kombinujesz coś na wzór "ludziowej" firmy Apple ? No i teraz pytanie z zakładki "trywialne"... Co robią kuce gdy zaswędzi je grzbiet? A tu jeszcze trywialniejsze na co Ci była ta łopata podczas ostatnich odpowiedzi? A i jeszcze jedno... każda jabłoń jest wyjątkowa zgadza się? Więc czy każda ma swoje własne imię ? Link do komentarza
Mati9319 Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Co kurde trzeba mieć w kopytach, żeby jednym uderzeniem w jabłoń strącić wszystkie jabłka?! Co tu jest najistotniejsze? Zgranie pracy mięśni? Lata praktyki? Lato z radiem? Link do komentarza
FreeFraQ Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Chimmy Cherry czy Cherry Changa ? pozatym... Bardziej sprecyzuje. robisz "nie grzeczne rzeczy" z swoim no.. chłopakiem? < o ile go masz> < albo z kopytem xd> < tak chce żeby martin odpowiedział xD> Link do komentarza
Legion990 Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 Nie niejestem zlodziejem,bandyta albo kims kto chce zrobic cos zlego, chce poprostu ci pomoc i sie z toba spotkac to tyle. 1.Grywasz w jakies gry? 2.Czytasz czasami ksiazki lub gazety? 3.Moze pozniej cos wymysle. Link do komentarza
Recommended Posts