El Martinez Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Hmm... Czy piję.. No piję, ale nie tak dużo. Nigdy nie byłam jakoś tak mocno upita.. http://mlppolska.pl/Watek-Applejack-odpowiada--558?pid=41288#pid41288 Ładnie to tak kłamać, AJ? ;> Link do komentarza
Applejack12 Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Jak ci się z Hippisem? Ba ja tak lubię jak go walisz. NP. w tym pamiętniku o tobie to mnie powaliłaś. Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Kochana Applejack co być zrobiła gdyby jabłka zmieniły się w gruszki? Link do komentarza
Applejack12 Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Umiłowana Applejack co tam u Twilight i Rarity? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 1.Mam pytanie jaki jest najlepszy rodzaj jabłek do szarlotki? Link do komentarza
Applejack12 Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Skoro pytałem się co tam u Twilight i Rarity czas na pytanie kolejne. Co tam u Fluttershy i Rainbow Dash? Pytania idiotyczne.. Wiem, że się wyczerpują, ale proszę Cię.. To się nadaje na pytania do innego działu... Daję Ci szansę, ale postaraj się o lepsze... ~Hippis Link do komentarza
Gość Kbwgothic Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Siema Applejack z tej strony wiedzmin.Mam pytanie. Co byś robiła jak byś została wiedzminem? I jak byś wyglądała w tedy? Tak samo jak kolega wyżej... Wytrzymajcie te kilka/kilkanaście dni do 3 sezonu i wymyślajcie lepsze pytania. Bo te są naprawdę.. Nie powiem jakie. Na przykład ludzie "niżej".. Starają się, żeby ich pytanie było ciekawe. Zróbcie tak samo! ~Hippis Link do komentarza
Jabłko Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Applejack mam pytanko, co tam u bloomberga? nie odzywał się ostatnio, może zapuścił gdzieś korzenie? Link do komentarza
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Witaj applejack : 1. Jak tam u Twilight i Spike ? 2. Dlaczego nie śpiewasz ? ( masz taki ładny głos ) 3. Co byś zrobiła gdyby Pinkie Pie zabrała ci jabłka do jej ciasta ? :twilight9:( wiem że to dziwne pytanie , ale chcę wiedzieć ) Pytania są okej, tylko to pierwsze jest dziwne.. Pisałem wyżej, że takie pytania nie są za bardzo mile widziane, bo to pasuje do innego działu, prawda? Ale na resztę będzie odpowiedź! ~Hippis Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Witaj Applejack! Pytanka: -Czy kiedyś chodziłaś z rozpuszczoną grzywą? -Co lepsze:Jabłko w czekoladzie czy szarlotka? -Lubisz czytać? Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Hej Applejack :> Pytania: 1.Masz jakieś ulubione jedzenie,jeśli tak to jakie? 2.Co jest dla Ciebie ważne w życiu? Pozdrawiam Piotrek Link do komentarza
Doctroll Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Witaj Applejack. 1.Jak wyglądają i jak duże są zbiory jabłek teraz,na jesień? 2.I kiedy będzie dostawa cydru od rodziny Apple do nas? Bo ponoć ten inny cydr to nawet niezbyt dobry jest. Ja nie piję,bo nie mogę. 3.Co robisz w czasie wolnym? Bo bardzo chciałbym wiedzieć. 4.Czy są wolne miejsca pracy? Link do komentarza
Jabłko Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Applejack mam pytanie. Jak sądzisz, jak czuła by się w Canterlot? Link do komentarza
Applejack12 Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Siema. Jak ci się podoba Sezon 2 z Dubbingiem? I jak podoba ci się twój głos w tym 2 Sezonie? Link do komentarza
Kaoma Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Jak lubisz spędzać czas po długiej pracy? Link do komentarza
pat2001 Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 czemu nie ma zapytaj carrot top ? ... Pisałem coś wyżej... Pytanie idiotyczne, nie na temat. Dziękuje panu bardzo, ale nie. Nie odpowiem na to pytanie. ~Hippis Link do komentarza
Applejack12 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Ave Applejack. Jak ci się podobał ODC. z tymi elektrycznymi Jabłkami i opowieścią Babci Smith? Link do komentarza
Wolf0507 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Cześć Applejack! Lubisz konine? Link do komentarza
Wizio Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 1. Kiedy Rainbow Dash cię najbardziej zdenerwowała. 2. Gdybyś była jabłkiem to jakim?: kolor rodzaj Link do komentarza
Applejack12 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Applejack co robiłaś przy tej Statue z Serca w tym Crystal Empire. PS: Teraz wiem czemu zwiałaś pod koniec piosenki. Celestia! Save me from idiotic questions! Odpowiedź jest w pierwszym odcinku 3 sezonu! A to, że nie umiesz angielskiego, ale nie rozumiesz napisów, to nie moja wina! Oddalam! ~Hippis Link do komentarza
Alcyone Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Applejack, dlaczego twoje przyjaciółki nie pojechały z Tobą kibicować Ci na konkursie rodeo? Kiedy RD miała zawody lotnicze, to Twi użyła zaklęć, aby się tam dostać, więc jaki miała problem w pojechaniu do Canterlotu? To takie troche nie w porządku Link do komentarza
deHavilland Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Yyyy... nie powinnaś zbierać jabłek? M 10 na pewno ich nie zbierze... Lubisz Jankeskie maszyny? Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Hejka To ponownie ja, mam do Ciebie nowe pytanie także zaczynajmy: 1. Czy Twoim zdaniem Twoja praca jest ciężka? 2. Co sądzisz o swojej rodzinie? 3. Jaką muzykę lubisz? 4. Masz jakiś ulubiony zespół muzyczny? 5. Hug? Dzięki za odpowiedzi z góry Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 AJ- mogę się tak do ciebie zawracać? Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Ile masz tych kapeluszy? Utrzymujesz kontakty z rodziną mieszkającą w mieście? Link do komentarza
Saalar Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Droga Applejack! Mam takie jedno małe pytanko W jednym z odcinków opowiadałaś jak to spoglądając przez okno u wujostwa w Manehattan'ie zrozumiałaś, że twoje miejsce jest na farmie, gdzie po powrocie zdobyłaś swój znaczek. Opowiedziałaś o swojej wyprawie. Mam związku z tym jedno pytanie. Ukazane było, że udając się w podroż miałaś worek na patyku, pamiętasz? Co zabrałaś ze sobą na wyprawę? Link do komentarza
Recommended Posts