Amani Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Widze że nikt tu nie pisał o serii Dead Space. Polecam choć nie jest to do końca horror. Zawsze myślałem, że to horror 100% ... Czego to nie dowiem się od użytkowników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Widze że nikt tu nie pisał o serii Dead Space. Polecam choć nie jest to do końca horror. Grałem i myślałem że padnę... z nudów. Takie bieganie z laserkiem blasterkiem i strzelanie do przerośniętych koników polnych. Co kto lubi, ale ja tego nie kupiłem. Dla mnie najstraszniejsze jest to czego nie widać, a nie mutant wyskakujący zza węgla i drący mordę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Filmik jutubowski "Salad Fingers" - dałbym linka, ale się boję D: Tylko ostrzegam, że to trochę ryje psychikę - mnie to przeraziło śmiertelnie, a kolega, który oglądał to ze mną, dostał nagłego ataku depresji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Czemu nikt nie napisał jeszcze o "The Ring"? Efektów najlepszych nie ma, ale jest za*ebisty. Polecam również granie o 22-24 w Slender: The Eight Pages. Zdobyłem 6 kartek, po czym miałem "fajny" koszmar. A macie jakiś dobry film? Bo nie mam co oglądać :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ring jest fajny, ale osobiście wolę Dark Water - uwaga - unikajcie amerykańskiego remake'u jak ognia. Oglądałem "to coś" w kinie i w ciągu niecałych 2 godzin zaliczyłem więcej niż w ciągu miesiąca. Amerykańska wersja to szajs jakich mało. Oryginał powala. Zwiastun - niestety bardzo słaby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Filmik jutubowski "Salad Fingers" - dałbym linka, ale się boję D: Tylko ostrzegam, że to trochę ryje psychikę - mnie to przeraziło śmiertelnie, a kolega, który oglądał to ze mną, dostał nagłego ataku depresji O tak, tu się zgodzę Salad Fingers jest chore i to bardzo. Mi tam się podoba, ale ja mam dość dziwną psychikę więc xD. Jeśli chodzi o filmy z gatunku horror, od siebie mogę polecić filmy takie jak: Droga bez powrotu, Zombieland- fajna komedia łącząca się z horrorem, moim zdaniem warto sprawdzić czy Nocny pociąg z mięsem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 O tak' date=' tu się zgodzę Salad Fingers jest chore i to bardzo. [/quote'] Hey, I like touching rusty spoOOoOons... (Właśnie przyszedł mi pomysł na zacny trolling) Ogarnijcie kanał na YT "Cyriak", efekt gwarantowany! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Dobra, ogarnijmy to trochę, bo schodzimy na "trolling" ... Jakie są wasze ulubione horrory z fandomu MLP ? Nie chodzi mi o grimdark/gore, tylko o prawdziwe horrory, przy których można zżerać paznokcie ze strachu xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nie wiem czy to jest straszne, żałosne czy głupie, ale: (ałtoreklama mode on) Póki co oglądałem tylko moje własne Sleepless in Silent Ponyville więc mogę je polecić (/ałtoreklama mode off) UWAGA! Zaleca się użycie słuchawek! Fabuła: "Rainbow Dash opowiada straszne historie, które ożywają w alternatywnym świecie zwanym Silenville i stają się osobistym koszmarem Scootaloo. Jak poradzi sobie w tej przerażającej alternatywnej rzeczywistości? Film występuje aż w trzech wersjach z różnymi zakończeniami (UWAGA! Wystarczy obejrzeć jedną wersję, a w kolejnych przeskakiwać do około 7 minuty): DOBRE http-~~-//www.youtube.com/watch?v=94XiFQjy434 NEUTRALNE (najbardziej dziwne) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=sC15Vab21ns ZŁE http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3hXCEWu_2j8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 http://www.youtube.com/user/Azergothil1?feature=watch Kanał jest w 90% o pastach i jest naprawdę dobry . Polecam w szczególności Smile.jpg i Nie ufaj obcym Polecam puścić sobie o północy efekty niezapomniane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Z MLP ze scremerami to będzie: Luna game, Flutter Island i Dreamy Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 A ja ostatnio dowiedziałem się, co to ... ZALGO ... Wyszukałem z ciekawości zdjęcia z MLP i wyszły mi takie rzeczy, że to szok ... Odpalacie zdjęcia na własną odpowiedzialność - ja nikogo nie zmuszałem ...[Linki usunięte] Jak chcecie więcej, to po prostu wpiszcie se w google grafice "Zalgo " Darujmy sobie takie obrazki tutaj.~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nakręciłam się,że to zalgo to będzie coś naprawdę strasznego,a młodsza siostra się nawet nie wzdrygnęła ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Mnie tam strasznie wystraszyło za pierwszym razem. Może dlatego, że panowała wtedy u mnie atmosfera, że bałem się wszystkiego ... Sam nie wiem. Teraz jakoś nadal większego efektu na mnie nie robi ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Coś w podobnym klimacie to gifura...Pewnie już wszyscy to znają.Niestety szukam jej w google i nie mogę znaleźć tej jednej stronki :< EDIT: Jest http://demotywatory.pl/3919248 Włączcie dźwięk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Aaa, coś na kształt screamera ... Kojarzę ten obrazek z creepypasty ... Ehh, i cała creepypasta się przypomina ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Niezapomniany zbiorowy pisk młodszych kuzynów i kuzynek jak włączyłam im to na świątecznym spotkaniu A tu mój ulubiony blog o nawiedzonych miejscach UWAGA! Na stronie automatycznie włącza się muzyka,to tak tylko,żeby nikt nie dostał zawału xD http://nawiedzone-miejsca.blogspot.com/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 O, znam tego bloga, przejrzałem bo kilka razy. Szczerze, większe wrażenia robią na mnie opuszczone miejsca. Nie mówię, że te nie robią wrażenia - robią i to duże, ale osobiście, jak widzę np. zdjęcia z jakichś opuszczonych psychiatryków (nieważne, czy nawiedzonych, czy nie), to zawsze bardziej się ich boję ... Takie ogromne wrażenie xd Polecę od razu stronę z opuszczonymi miejscami : http://forgotten.pl/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Można się przyłączyć? . Dawno mnie nie było tutaj, to zawitałem. Temat opuszczonych miejsc się trochę zrobił, fajnie. Ja osobiście powiem że jestem dość dziwny i lubię takie miejsca, chory klimat jest i trzyma w napięciu. Znaczy się to zależy z kim chodzisz po takich miejscach.. Chociaż trochę odchodząc od tematyki, nocą to bym się bał trochę np iść na cmentarz Teraz powrót do głównego tematu, ja polecę ten filmik jest on dość znany ale jak pierwszy raz się ogląda to jednak coś straszy: http://www.youtube.com/watch?v=Gkmj5aiLM5g Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 ja polecę ten filmik jest on dość znany ale jak pierwszy raz się ogląda to jednak coś straszy: Pamiętam pierwszy raz z tym filmem- prawie z krzesła spadlem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Teraz powrót do głównego tematu, ja polecę ten filmik jest on dość znany ale jak pierwszy raz się ogląda to jednak coś straszy: Doświadczenie nauczyło mnie, żeby przed tego typu filmikami przeczytać dwa, trzy komentarze: "Ahhh. Dats why i turned my sound off" - dzięki, ale dzięki. Nagły, głośny dźwięk to najgorszy sposób na straszenie. A puszczanie screamerów dzieciom (5-6 letnim kuzynom, rodzeństwu) to najbardziej żałosna rzecz jaką można zrobić (-150 do IQ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Klasyk screamerów ^^ Widziałem go p oraz peirwszy w wieku 5 lat przez kuzyna ... Powiem krótko - spałem tamtej nocy z rodzicami ^^ Jeżeli kochasz psychodeliczne filmy, to ten i wiele innych filmów tego autora jest w sam raz dla Ciebie ... Niby nic strasznego, ale ta bezsensowność ... Przeraża ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 No to skoro już jesteśmy przy temacie http://e-gierki.com/gra-test-na-spostrzegawczosc-1187.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Słyszał ktoś o grze Paranormal Activity? Godna polecenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Amani ten Twój filmik co dałeś jest chory, taka godzina jest a ja takie powalone filmiki oglądam ;_; Teraz na poważnie, Dj ma rację puszczanie takich rzeczy dzieciom naprawdę jest głupie. Tak, screamery potrafią wystraszyć. Dlatego jak ktoś ma problemy z sercem to niech lepiej nie ogląda takich rzeczy. Od siebie nic nowego nie polecę, nie mam pomysłów jakoś Edit: O grze Paranormal Activity nie słyszałem, film podobno był niezły to gra pewnie też warta sprawdzenia ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się