Gypsy Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Prawdopodobnie implozja wywołana nadmiarem głupich dialogów zniszczyła by nasz świat, albo po prostu dręczył bym ludzi cały czas i przeszkadzając, będąc porywanym co dwie sekundy i nie mając zupełnie nic ciekawego do powiedzenia. Edit: Prawdopodobnie zwariował bym z zachwytu, potem by mnie zapieli w białe pasy i odwieźli do domu bez klamek (kurde no ile razy można z niego uciekać) Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Ja mam ogon. Kotę jestę co nie. Co byś zrobił, gdyby skończyły ci się pomysły na pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Chyba zaczynam się ponyfikować EDIT1: Nie pytał Co byś zrobił/-a gdyby ktoś twoje zdjęcie przerobił na Zalgo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) NAWET SIĘ NIE WAŻ Co byś zrobił gdybyś miał być twoją najmniej lubianą postacią przez 1 dzień? Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Jako że najmniej lubiana postać w całej wszechrzeczy to Wrzód... SUICIDE. Co byś zrobił/-a gdyby twoja ulubiona postać stałaby się Zalgo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Yyy... nic Co byś zrobił gdyby nie było internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Na pewno bym tu nie odpisywał. Przypuszczalnie narzekałbym, że deszcz zniszczy mi uprawy. Co byś zrobił, gdybyś został pozbawiony całej wody z organizmu ale to jakimś cudem przeżył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Krzyknąłbym "Jestem hardkorem" Co byś zrobił/-a gdybym razem z Mane6 i Derpy zrobił na rosyjskim lotnisku to samo co w MW2 w misji "Nic po rosyjsku" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Yyy... nie wiem. Zeskoczyłabym i poleciała na swoich wirtualnych skrzydłach. Co byś zrobił/ła gdyby byłabyś/byłbyś zakochany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Chyba nie będę, więc nie wiem. Podaję dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Poszłabym do psychologa. Co byś zrobił, gdybyś znał na pamięć dzieła Stalina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Wyciąłbym mózg. Co byś zrobił/-a gdyby widziała, że twój/twoja NP jest ogólnie dostępny/-a ale z Tobą to nawet pisać nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Nie mam kogoś takiego. Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 nie byłby moim NP. co byś zrobił gdyby gdyby jutro zaczęła się zima nuklearna, tak na wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Lubię zimę, ale to chyba lekka przesada. Walczyłbym o przetrwanie w nowej, ponurej i surowej rzeczywistości. Co byś zrobił, gdyby odbywał się nad tobą proces w stylu Franza Kafki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Prizyn brejk Co byś zrobił/-a gdyby do FOL dołączyli beliebers? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 albo zrobił czystkę albo założył FOL 2. Co byś zrobił gdyby to samo stało się z POZem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Wtedy mógłbym się zbuntować przeciwko POZ, ale do FOL nigdy bym nie dołączył. Założę z Mane6 i Derpy własną organizację Co byś zrobił/-a gdyby Nightmare Moon przejęła władzę w Polsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Komunistyczną rewoltę. Władza dla ludu! Co byś zrobił, gdyby owa NMM uwięziła cię w Pustce, daleko od innych i bez możności ucieczki dopóki nie zdradzisz jej, gdzie kryje się Mane6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Nigdy w życiu, Mane6 mnie odbije. Co byś zrobił/-a gdyby tibijczycy, metinowcy i beliebers przejęli władzę w Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Niech te gimby oddają kuce ;_; Co byś zrobił gdyby twój NP cie zaciągnął do męskiego kibla a następnie też przyniósł osobę która ci się podoba i by was zamknął? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Zadźgałbym wszystkich. Nienawidzę takich sytuacji. I nie mam kogoś, kto by mi się podobał. Co byś zrobił, gdybyś stracił uczucia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Smutałbym, ale FOL by się cieszył, że jestem taki jak oni. Co byś zrobił/-a gdyby konstytucja zabroniła oglądania MLP, istnienia fandomu a nawet jakiegokolwiek myślenia o kucach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Niech żyje Wielki Brat. War is peace, freedom is slavery, ignorance is strenght. A tak na poważnie, raczej by mi się to nie spodobało. Co byś zrobił, gdyby Equestria okazała się być dystopią zarządzaną w stylu orwellowskim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Marzenie komunistów i FOL się spełniło? - rzuciłem niepwenie. Dopóki żyjemy, komuniści nigdy nie zawładną Equestrią. - powiedziała Twilight. Mane6, Derpy i Bezi zrobili rebelię. Co byś zrobił/-a gdyby moja dawna przyjaciółka... Stała się generałem w armii Mefisto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się