MnieTuNieMa Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Chętnie! Co byś zrobił, gdybym ci nic nie dał na urodziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Zabrała ci masażystkę i 1000 złotych Co byś zrobił gdyby Kaczor ci dał bana ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Banana? Podziękuję i zjem. Co byś zrobił gdybyś dostał banhammerem w głowę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Fochnął bym się Co byś zrobił gdybym wysłał ci 1000000$ z monopoly? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Podarła bym po czym wysłała ci wezwanie do sądu. Co byś zrobił gdyby twoje auto zmieniło się w lodówkę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nie mam auta, ale mam lodówkę, da się na odwrót? Proszę? Co byś zrobił, gdyby przestali produkować Pepsi i Colę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Mi to lotto, ja pijam soki. Co byś zrobił gdyby ufoki zabrały niebo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) No jane, kolejny mnie wyprzedził... umarłbym Co byś zrobił, gdybyś dostał się do Equestri Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Dewst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Zrobiłbym komuś krzywdę. Co byś zrobił, gdybyś spotkał mnie w takim stanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Uciekła bym, ewentualnie próbowała przemówić do rozsądku. Co byś zrobił gdyby zabrakło wody na świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Według wszelkich znaków na niebie i ziemi umarłbym w straszliwych mękach z powodu pragnienia. Co byś zrobił, gdyby wszyscy ludzie, pominąwszy ciebie, oślepli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nie wiem, wyła bym z bezsilności. Co byś zrobił gdyby wzięli twoich rodziców jako zakładników i żądali okupu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Stałabym i gdybałabym nad tym co zamierzasz zrobić. Co byś zrobił gdyby porwał cię ksiądz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Wyegzorcyzmowałbym gościa, po czym odprowadził na plebanię. Co byś zrobił, gdyby ktoś cię uwięził w sterylnym, białym pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Czekałabym na pomoc, pewnie też bym się darła. Co byś zrobił gdyby złapała cię grupa dresów w ciemnej uliczce? Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Próbowałbym walczyć, gdyby mi się nie udało ściągnąć pomocy cierpiałbym w ciszy. Co byś zrobił, gdybyś poznał Celestię osobiście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Byłabym zadowolona z zawartej znajomości. Co byś zrobił gdybyś obudził się w różowym, pełnym tęcz pokoju z którego nie można się wydostać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Powiesiłbym się na jednej z tęcz, przynajmniej umierałbym z kolorem innym niż siny na twarzy. Co byś zrobił, gdyby Aztekowie chcieli złożyć cię w ofierze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nic, znów ta bezsilność. Co byś zrobił gdyby twój pesymizm zniknął ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Dobre pytanie. Prawdopodobnie przebudowałbym profil, całkowicie przestałbym pić, znalazłbym sobie dziewczynę, rzucił szkołę i ruszył w świat zarabiać pieniądze. Co byś zrobił, gdybyś miał moc kontrolującą miłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Wyrzekłabym się tej mocy. Co byś zrobił gdybyś miał do wykorzystania trzy życzenia? Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Zużyłbym jedno. Zażyczyłbym sobie Sądu Ostatecznego. Co byś zrobił, gdybyś w wyniku pewnego splotu wydarzeń musiał uczestniczyć w pogrzebie kolegi? Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Poszła bym na pogrzeb, jak raz byłam to mogę pójść znowu. Co byś zrobił, gdybyś został wybrany do pewnego eksperymentu który miał by ci zapewnić dodatkowe 100 lat życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Eksperymenty mają to do siebie, że nie zawsze się udają. Raczej odrzuciłbym propozycję. Co byś zrobił, gdybyś musiał cierpieć za grzechy świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Cierpiałabym za grzechy świata. Mus to mus. Co byś zrobił, gdyby ktoś zmusiłby Cię do zamordowania kogoś pod pretekstem zabicia Twojej rodziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się