izy97 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 byłem dzisiaj u fryzjera! chyba bym się zastrzelił, bo tego za bardzo nie możnaby nawet odciąć! najwyżej na łyso. co byś zrobił gdyby w twoim mieście w nocy wydarzyłby się drugi czarnobyl, a ciebie zapomnieli przy ewakuacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Bym żył... może. Co byś zrobił gdyby w MLP była jeszcze bardziej zaawansowana technologia niż u nas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Bym była lekko zdziwiona... Co byś zrobił gdyby za tobą stał Slenderman? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Slenderman zawsze z nami ! (Kaziu, Hippi itp. wiedzą, o co chodzi ) Co byś zrobił, gdyby ktoś chwycił cię za ramiona po skończonej grze po ciemku w Slendera ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Zmarłby bardzo szybko Co byś zrobił, gdybym udostępnił swojego fica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Nie wiem. Co byś zrobił gdybyś był w połowie kucem a w połowie człowiekiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Zamknęła się w pokoju? CO byś zrobił gdyby twe OC właśnie sie obok ciebie pojawiła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Edit: Ninja Ona leży koło mnie Co byś zrobił gdybyś był Biberkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Nie wiem Bebe Baybe Baeybe uuuuuuu. Co byś zrobił gdybyś się dowiedział że twoja mam adoptowała cię od Księżniczki Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Czuła bym się zaje biście CO byś zrobił gdybyś się dowiedział że twoim ojcem jest Snails? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 erp... pozostawię to bez odpowiedzi co byś zrobił, gdyby wystygła Ci kawa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 I tak bym jej nie wypiła Co byś zrobił,gdyby osoba tej samej płci Ci się oświadczyła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Wymiał bym ją. Co byś zrobił gdyby twoja ukochana osoba okazała się kucem w ramach przpadku typu na jej zmieniacz postaci wylała się kawa czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 I tak bym go kochała :3 Co byś zrobił gdyby twoim ojcem okazał się Snips? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 eeem, zrobił bym.. no ten.. eeech. no nie znam go :-( co byś zrobił gdybyś się obudził a obok ciebie by leżała rainbow dash? tak wiem. to jest głupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Sprawdziłbym czy nie śpię jeżeli, potem bym ją przytulił i poszedł spać Co byś zrobił gdybyś płonął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 włączyłbym peaceful. opcjonalnie rzuciłbym się w wodę, tarzał po ziemii albo nigdy więcej nie odwiedził tego forum :-( co byś zrobił gdybyś się obudził w opuszczonym zamku, nic nie pamiętał i przeczytał list, który sam wcześniej napisałeś, że musisz kogoś zabić gdzieś głęboko w piwnicach. (oczywiście chodzi mi o pewną grę... AMNESIA!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Robiłbym to, co robię codziennie rano jak się budzę (wcale nie głupie) Co byś zrobił, gdyby gdybanie było banowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Pogdybał bym Co byś zrobił gdybyś wieczorem tego nie robił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 zrobiłbym to rano co byś zrobił, gdybyś był sobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 dostałbym chyba bana z tego świata i siedział teraz na księżycu. edit: uff, ale tempo. na komórce nie utrzymam. już bym nigdy więcej nie był sobą co byś zrobił gdyby na tym świecie nie było prawa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 nic, bo byłaby jeszcze lewa. co byś zrobił, gdybyś obudził się z Bieberkiem w łóżku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 chodziło mi o kodeks prawny :-P krzyknąłbym NIECH ŻYJE EQUESTRIA i wysadził petardami łóżko w powietrze co byś zrobił gdyby nie było praw fizyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 wiem, o co Ci chodziło byłbym jak Pinkie Co byś zrobił, gdyby matematyka była galaretką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 nie musiałbym się już martwić już o oceny. ani o dobre śniadanie co byś zrobił gdybyś miał do dyspozycji jedną głowicę jądrową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się