Decaded Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 użyłbym co byś zrobił, gdyby Scoot nie był kurczakiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 wtedy by już nic nie stało na przeszkodzie, żeby jeść kurczaki! co byś zrobił gdyby celestia kazała w serialu rozstrzelać fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Nie zrobiłaby tego. (nie zdążyłaby ) co byś zrobił, gdyby okazało się, że Bieberek jest bronym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 (wstyd i hańba dla wszystkich bronych) hejtował bym wszystko, co by robił. spamował bym go i jeśli bym mógł, dawał bana tak bez powodu. w końcu by się zniechęcił. co byś zrobił gdybyś się obudził o sto lat wstecz? 25.11.1912? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 smutałbym, bo wówczas nie było MLP... Co byś zrobił, gdybyś zamienił się ciałem z bratem/siostrą/kuzynem/kuzynką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 brata nie mam. z siostrą... wyskoczyłbym z piątego piętra, bo ona ma DWA lata! z trzech kuzynów przy dwóch bym się zabił. mają po 6 i 10 lat. przy trzecim nie wiem. jest w moim wieku, ale nie znam go za dobrze. zobaczyłbym. ale moje ciało jest STANOWCZO najlepsze! co byś zrobił gdyby się okazało że prawie wszyscy twoi przyjaciele to brony lub jak wolisz - hejterzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Bronies - Ucieszyłbym się, i to bardzo Chociaż moi aktualni kumple-bronies mi wystarczają ^^ Hejterzy - Zostałbym z moimi prawdziwymi kumplami Co byś zrobił, gdyby komunizm zawitał i przyjął się w Equestrii ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 rly? omg... Komunizm i Equestria to dwa różne światy ________________________________________ Nic bym nie zrobił, albowiem nie mam tam władzy. To co robią i kogo wyznają, czy jakie prawo mają to tylko ich sprawa, nie moja. Co byś zrobił, gdyby się okazało, że Bimberek () podkłada głos Lunie lub Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Poszukał bym lepszej osoby na podkładanie głosu. Co byś zrobił gdybyś się obudził na stole operacyjnym w dziwnym miejscu przywodzącym na myśl U.F.O, a istotami, które cię badają byłyby kuce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Nie zrobiłbym chyba nic - byłbym związany raczej ... Ale może bym o litość błagał. Co byś zrobił, gdyby tulpa istniała na prawdę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ona istnieje naprawdę (dla właściciela) Co byś zrobił, gdyby Fighting is Magic było już ukończone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Grałabym Co byś zrobił gdyby ludzie z tego forum to byli ostatni bronies i pegasis na całym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Cóż kilku fajnych kumpli też tu jest więc dla mnie spoko Co byś zrobił gdyby przyśniły ci się mane6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Nie wiem bo mi się kiedyś śniło Mane6. Co byś zrobił gdybyś miał Portal do Equestrii, po za tym że byś na pewno do niego wskoczył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 dzwonił bym do kumpli Co byś zrobił gdybyś miał flaszkę która sam się napełnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 ~drinking is magic~ Co byś zrobił, gdyby MLP było TYLKO dla dorosłych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Zakazany owoc smakuje najlepiej, w sumie jak skończę 18 to z tego powodu może być trochę nudno Co zrobisz gdy stracisz ręce i nogi, jeżeli ktoś oglądał święty Graal to wie o czym mówię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 widziałem :-) ale ja bym wtedy błagał o śmierć. co byś zrobił gdyby ludzie zaczęli palić bronych na stosie, jak kiedyś czarownice? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 spaliłbym ludzi co byś zrobił, gdybyś po śmierci trafił do Equestrii jako nowo narodzony kuc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Postarał bym się być cięższy od kaczki Był bym najszczęśliwszy ever Co byś zrobił gdyby smerfy jadły kucyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Robimy eliksir zmieniający w Gold'a. Co byś zrobił gdybyś miał szafę przenoszącą do Equestrii, 3 rodzeństwa, a w Equestrii rządziła lodowa wiedźma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Stwierdził bym że to strasznie głupawe Co byś zrobił gdybyś się utopił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 bym nie żyła co byś zrobił gdyby twoją babcią była Celestia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Powiedziałbym że mój dziadek zaszalał Co byś zrobił gdybyś miał wybrać gdzie mieszkac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Nie wiem czy koło mnie jest jeszcze miejsce Wybrał bym eee zagrał bym w kosza Co byś zrobił gdyby ci zasrani Izraelczycy zakatowali Iran Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się