Krulig Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) ... ummm...... Co byś zrobił gdyby twój najlepszy przyjaciel stał się wampirem? Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Szit,teraz będę musiała jej mięcha szukać...ryż nie wystarczy D: Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać usiadła obok Cb w autobusie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Uprzejmie poprosiłbym, by dał mi skosztować tego jego przecudownego bimberku. Co byś zrobił, gdybyś przeniósł się ze swoją ulubioną postacią do czasów drugiej wojny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Um...poprosiłabym uprzejmie by mnie chronił... Co byś zrobił gdybyś w Halloween spotkał dwójkę bondwłosych bliźniąt?(chodzi mi o Rin i Len'a) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 bliźniąt To odbicia lustrzane,nie bliźnięta Prosiłabym o słit focie,huga i autograf i poszłabym szukać ciekawszych postaci Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Starałabym się nie skończyć tak jak Hatsune Miku w piosence Trick and Treat. *coś mnie ostatnio wzięło na słuchanie tego * Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Co byś zrobił, gdybyś dostał się do Wonderbolts Academy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Odeszłabym Co byś zrobił gdyby w Halloween twoja ulubiona postać (przebrana) Cie przestraszyła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Aktualnie nie mam żadnej ulubionej postaci z niczego, więc... Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Wkurzyłabym się. Co byś zrobił, gdyby Berry Punch zaprosiła Cię na "tylko jednego" drinka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Poszłabym ale z Den`em,niech walczą o alkohol Co byś zrobił gdybyś znalazł przed drzwiami Twoją ulubioną postać jako 3 letnie dziecko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Adoptowałbym i wychowałbym na dobrą klaczkę :3 Co byś zrobił, gdybyś trafił szóstkę w totka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Stwożył portal do eqestrii i zamienił sie kucyka Co byś zrobił gdyby Luna zaprosiła cię na piwo przez face? { porlal oczywiście by ci udostępniono, nocleg też } Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 No...poszłabym... Co byś zrobił gdyby Twoje 2 ulubione postacie o Cb walczyły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Ta...ciekawe kto wygra...B-Rabbit czy demon...? Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać zabrała cię do alternatywy naszego świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Byłoby ciekawie...jednak bym i tak bym go nie opuszczała Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać była Lady Killer seryjnym mordercą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 E tam...widziałam już jak zabijał (potwory) Dalej bo brak pomysłu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) Levi będziesz królem xD Co byś zrobiła gdybyś dostała mnie w prezencie xD Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Dostałbym Ciebie w prezencie...? Co byś zrobił gdybym się do Ciebie "przykleiłam" i odchodziłabym od Ciebie nawet o krok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 - Levi ona jest brudna xd Co byś zrobiła gdybyś stała się lisem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) *Włącza yaoi hard i hentai* O,gdzie moja "przylepa"? Edit,ale ja jestem krukiem,kra Co byś zrobił gdybyś był nową księżniczką Equestrii? Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 - I'm princess of death xD Co byś zrobiła gdyby odwiedził cię Slenderman? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) -O, cześć Slendi. Dalej, nie mam pomysłów. Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) *Bierze marker i rysuje obojętną twarz Slenderowi* Co byś zrobił gdybyś miał adoptować ogromnego psa? Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Nazwałabym go Ludwiś lub Su-san Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać miała wypadek? (nie połamane kości,tylko liczne zadrapania i siniaki) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się