Mrs.Octavia Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Cóż, gdybym miała, to bym dała kawałek Co byś zrobił, gdyby na twoim ciele pojawiały się czerwone paski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Hmmm... Zakrywałabym je. Pochodzi do ciebie na ulicy zupełnie nieznany ci człowiek i cię przytula. Co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Powiedziałbym: "Ić od mojej strefy prywatnej bo dostaniesz gonga ;__;" Dalej, bo nie mam pomysłów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Powiedział bym że wierze w Islam. To by było ciekawe. Co byś zrobił gdybyś mógł ziścić jedno swoje marzenie, ale za cenę życia człowieka którego nigdy nie poznałeś i nie poznasz.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Nie ziściłbym tego marzenia (Można by powiedzieć, że mogę swoje marzenia częściowo spełnić w każdej chwili. Jak? Lucid Dream - świadomy sen ) Co byś zrobił gdybyś dowiedział się, że samolot którym właśnie lecisz, ma zostać zaraz zniszczony przez rakiety ziemia-powietrza, a w samolocie nie ma spadochronów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Hmmm... Czekam na rozwój wydarzeń. Fajerwerki. Yay Znajdujesz lampę (magiczną, oczywiście). Pocierasz ją. Okazuje się jednak, że mieszkający w niej dżin nie jest zbyt przyjażnie nastawiony i daje ci do wyboru jedną z dwóch klątw: A) Stracisz kompletnie słuch na zawsze - nie będzie można tego odwrócić w jakikolwiek sposób. B) Przez całe życie w twojej głowie będzie głośno lecieć twa ulubiona piosenka. Zawsze. Cokolwiek będziesz robił. Nigdy nie przestanie. Co wybierzesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Wyrzuciłbym lampę i bym uciekł Co byś zrobił/a gdybyś dowiedział/a się, że pewna duża uzbrojona grupa ludzi zamierza zniszczyć komisariat i powybijać wszystkich policjantów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Meh, no to niedługo będzie można kraśc. Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Hmmm... Jestem dobrym człowiekiem. Wywiozłabym policjantów do łagru gdzieś. Został ci tydzień życia. Co robisz w kolejne dni, tj, co zrobisz w poniedziałek, wtorek itd.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Poniedziałek: watch_ponies Wtorek: sezon pierwszy i drugi Środa: sezon trzeci i czwarty Czwartek: najlepsze polskie fanfiki Piątek: najlepsze angielskie fanfiki Sobota: odetchnięcie Niedziela: kościółek się kłania... Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Poniedziałek: Piszę testament Wtorek: Ubiegam się o dodatkowe leczenie Środa: Leczenie Czwartek: Leczenie Piątek: Leczenie Sobota: Wyleczona! Niedziela: Informuje o tym cały świat i wyjeżdżam na Ponymeeta. I can live! Musisz wybrać: śmierć przyjaciela, albo śmierć rodziny. Za każdy inny wybór zginą dwie możliwości. Co wybierasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 torf fdobu js rkdfvc gvjb iv vikjv Piórwa! Co byś zrobił gdybyś był homosapiens? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 *obraża się na arent'a* Spadaj z takimi pytaniami! Jedziesz do Equestrii. Co zwiedziś najpierw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 (Za co? Nie moja wina że aluzji nie zrozumiałaś) Dom Twilight xD Co byś zrobił gdybyś miał dom obok Trynkiewicza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 (edytowany) Przeprowadzila sie jak najdalej ;3 ale najpierw Trynkiewicz dostalby w leb krzeslem ^^ Co bys zrobil/la gdyby byl koniec swiata? Edytowano Wrzesień 2, 2014 przez BrillantCandy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tergos11 Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Wspiąłbym się do jaskini na skarpie mojego miasta bo zawsze chciałem tam wejść ale nigdy jakoś nie mogę się zebrać,i bym tam czekał na koniec. Co byś zrobił gdyby w twojej wannie lub prysznicu pojawiły się znikąd skorpiony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Krzyczalabym na cale gardlo, uciekla z lazienki,wybiegla z domu, zadzwonila po kol. I powiedziala jej wszystko.. Co bys zrobil/la gdyby w szkole kazali Ci pisac co dzien sprawdziany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tergos11 Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Zgłosił bym to do dyerekcji przecież tak nie może być!Przynajmniej u mnie jest tak że w tygodniu może być tylko 1 sprawdzian. Co byś zrobił/a gdyby twój pies kto czy też inne zwierze wyskoczyło przez okno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Nie rozumialabym dlaczego. Zaczelabym do tego dochodzic. Na koncu pogodzilabym sie z losem.. Co bys zrobil/la gdybys byl/byla na odludziu w drodze i spotkalo by. Cie tornado? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Jeśli by leciało to tornado w niebezpiecznym dla mnie kierunku to bym się zatrzymał i wskoczył do rowu jeśli takowy istnieje, a jeśli by sie tornado tak by sie nie poruszało, to jechał dalej. Co byś zrobił jak byś znalazł szczątki innej (nieznanej) zaawansowanej, wymarłej cywilizacji?:> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Zglosilabym to do odpowiedniej instytucji i zadbala o to by mogla znow sie rozwinac. Co bys zrobil gdybys mial wybrac miedzy czekoladą a 5 cukierkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Czekolada Co byś zrobił gdybyś nie był? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 To bym pobył Co byś zrobił gdybyś dostał się na Jowisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Umaru bym z radości (i nie tylko) Co byś zrobił gdybyś mnie spotkał ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Pewnie bym nie wiedział, kim jesteś, ewentualnie powiedziałbym ''cześć''. Co byś zrobił(a), gdybyś spotkał(a) John'a da Lancie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się