Bertram Quist Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Zadzwonił bym na straż miejską za to że psy srają mi na osiedlu a zanim przyjadą to bym w odpowiednich rękawiczkach odczepił gówno od kasy a potem przedarł kase chusteczką bo gówno asz tak nie zabrudzi. XD Co byś zrobił gdybyś był świadkiem napadu na bank ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 Zadzwoniłbym po gliny, a co oni zrobią, to już ich sprawa. Co byś zrobił, gdybyś musiał ostrzec siebie w przeszłości o nadchodzącym niebezpieczeństwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 Ostrzegł bym (gdyby dało sie teleportować w czasie) i powiedział jak zapobiec niebespieczeństwu. Co byś zrobił gdybyś dostał naciągany mandat ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 (edytowany) Odciągnąłbym go na dłuższą metę i poszedłbym z tym do sądu.(Pod warunkiem, że uzyskam wpierw osiemnastkę) Co byś zrobił, gdyby ludzie stworzyliby Equestrię do Oculus Rifta.(Jest już jakiś prototyp, ale marny) Edytowano Styczeń 29, 2016 przez Lucas A co mam do stracenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Wyprubował bym to a potem zkomentował. Co byś zrobił gdybyś spotkał mnie na mieście ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 (edytowany) Prawdopodobnie poznałbym Ciebie bardziej. Ale to zależy. Co byś zrobił, gdyby do kin wlazł film MLP:FiM? Edytowano Styczeń 30, 2016 przez Lucas Bo moRZna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Od razu bym poszedł na premiere. (będzie 3 listopada 2017 roku jak coś) Co byś zrobił gdybyś zobaczył w zime samotne dziecko na łaece bez kurtki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Dzięki Podałbym mu coś ciepłego, ostatecznie moją kurtkę.(Widziałem tego eksperyment i tylko jedna kobieta pomogła, a reszta poszli won!) Co byś zrobił, gdybyś musiał zająć się czyszczeniem końskiej stajni, gdy od tego zależałoby Twoje życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 (też oglądałem ten eksperyment) Wyczyścił bym bo przecierz jest sprzęt i to nic aż tak złego. Co byś zrobił gdybyś daj za dużo pieprzu do rosołu jak ja teraz XD ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 (edytowany) Zjadłbym! Raz tak spieprzyłem zupę, że była ostra jak papryczki chili. Co byś zrobił, gdyby III wojna światowa odbyłaby się w internecie? Edytowano Styczeń 30, 2016 przez Lucas Everybody do the FLAP! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Zobaczył bym o co w niej chodzi ale raczej nie brał bym udziału. Co byś zrobił gdyby do twojego domu przyszła Starlight Glimmer z zamiarem porwania ciebie ? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Porwałbym ją na randkę strzępy. Co byś zrobił, gdyby w tej chwili do Twojego pokoju wpadłaby RD przez okno komin Twoją wentylację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Zdziwił bym sie jak sie zmieściła w wentylacji a potem zaprzyjaźnił z nią i poprosił by mnie zabrała do Equestri. Co byś zrobił gdyby w twoim domu pojawił się portal do Equestri? Ps: Serio zabrał byś Starlight na randke?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Wrzuciłbym wpierw tam swojego kumpla by sprawdził czy jest bezpiecznie, zanim sam wejdę. Co byś zrobił, gdyby sufit nad Tobą mi się zawalił? Zgadniesz też kogo byłaby to wina? PS: She's friendly now and dat was joke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Wkurzył bym sie i ogarnął co tu zaszło. Myślałbym że to wiba jakiegoś sumo który mieszka piętro wyżej. Co byś zrobił gdyby odłączyli ci TV ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Oglądałbym u sąsiad/przyjaciela dopóki za moją namową kablówki mi nie przywrócą. Co byś zrobił, gdyby Twój sąsiad urządziłby sobie głośną imprezę? Spoiler Miałem na myśli takiego sprawcę czynu XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Wbijam tam i puszczam hardbass Co byś zrobił gdyby ufo wylądowało Ci na dachu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Rzuciłbym tam atomówkę. Co byś zrobił, gdyby usunięto Tobie konto Steam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nic bo nic na nim nie mam XD Co byś zrobił gdyby Starlight nawiedzała cie codziennie we śnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 (edytowany) Codziennie dostawałaby ode mnie bity i wylatywałaby za drzwi. Co byś zrobił, gdybyś miał od pewnego czasu fioła na punkcie Starlight Glimmer? Edytowano Styczeń 31, 2016 przez Lucas A czy to ważne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Leczył bym się XD Co byś zrobił jakby starlight należała by do mane 7? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 (edytowany) Pogodziłbym się z tym. Szczerze, jest to mi obojętne, byle to nie skończyło się na niczym, tylko na sensownej, interesującej fabule na którą liczę. Co byś zrobił, gdybyś przestał wreszcie zapytywać o komunistkę? W końcu i jej to się znudzi. Edytowano Styczeń 31, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nie do końca rozumiem pytanie ale przestał bym zapytywać i koniec XD Co byś zrobił gdybyśnco dziennie rano budził się z częścią kucyka i powoli w niego zmieniał ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Powiedziałbym: "O k*rwa! Jestem kucem!" Co byś zrobił, gdybyś zakochabyś się w którejś z Mane6? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 GWAAAAAAAŁT Co byś zrobił gdyby pijany Wania wbił ci do domu i postawił kratę wódki na stole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się