Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Bleeee~ Mam ślinę we włosach Co byś zrobił gdyby Polska podzieliła się na Północną i Południową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Tańczyłabym. (Nareszcie nikt z południa nie ma dostępu do plaży w Gdyni.....) Co byś zrobił gdybyś na przedstawieniu musiał grać Obamę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Nie lubię grać na przedstawieniach, dlatego nie zagrałabym nikogo. Co byś zrobił gdyby na ulicy leżała ranna ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Karetka~ Karetko przybądź ~ Co byś zrobił gdybyś musiał zaśpiewać ending/opening swojego ulubionego serialu/filmu? (ale nie MLP) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Śpiewałabym xDD Co byś zrobił gdyby zostało ci 24 h życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Wreszcie straciłbym ostatnie hamulce, które wstrzymują mnie przed zorganizowaniem rewolucji. Co byś zrobił, gdybyś spotkał mnie w prawdziwym życiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Czekaj chwilkę gdzie mój baseball? Co byś zrobił gdybyś w lesie spotkał magicznego wilka (mnie)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 (Loca, pytałem poważnie. No i teraz poważnie odpowiadam.) Jako że wilki to stworzenia raczej agresywne to są dwie możliwości. Ratowanie się ucieczką albo obrona. Co byś zrobił, gdybym zapomniał zadać pytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 (agresywne. What? Wilki uciekają przed ludźmi. Za dużo Gothica) I don't care. Co byś zrobił gdybym chciała zostać sowietem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Przyjąbym cię pod swoje skrzydła, tylko musisz szczerze chcieć wspomagać rewolucję. Co byś zrobił, gdyby ci teraz internet padł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Co byś zrobił gdyby ktoś ci groził nożem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 próbowałabym go uspokoić? Co byś zrobił gdyby w twoim pokoju leżał trup? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Żegnajcie dobre sny... Co byś zrobił gdybym ciągle ciskała w Ciebie papierowymi samolocikami wrzeszcząc "Rewolucja!"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Zaczęłabym rzucać twoimi samolocikami w ciebie i bym krzyczała "HAHAHAHAHAHA~ Ruska potęga! Kolkolkolkolkol~" Co byś zrobił gdybym zjadła ci wszystkie batoniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Ja ich nie mam. Ew. Dałabym Tobie swe 20 zeta mówiąc "A teraz biegnij na przystanek po nowe" Co byś zrobił gdym podłożyła pod Twój dom miny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 *faceplam* tak dużo min by się zmarnowało... Co byś zrobił gdybym siedziała Ci w szafie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 "Robimy napad na sąsiada?", ew. wspólna noc. Co byś zrobił gdybym wyżerała Ci żarcie z lodówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 a żryj i tak tam nic dobrego nie ma Co byś zrobił gdyby jakiś Ivan Rusek zrobił najazd na twój dom bo mu się nudzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Powiedziałabym mu, że lepiej zrobić najazd na dom mego kretyńskiego sąsiada. Moglibyśmy razem mu dać solidnego kopa.. Co byś zrobił gdybym wynalazła środek lokomocji polegającym na przemieszczaniu się poprzez szafy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Powiedziałbym: "Odkupujesz albo telefon do POZu". EDIT1: To bym przeszedł przez szafę do mojej NP na kresach Co byś zrobił/-a gdybym powiedział, że miałem urodzić się jako kuc w Equestrii ale urodziłem się na Ziemi jako człowiek przez sabotaż komandosów z Rosji i Ukrainy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 "towarzysze! mieliście tu ściągnąć twilight sparkle a nie tego fanatyka!" (bez twilight w equestrii panowałby chaos wojny domowej nightmare moon vs celestia- najlepsze warunki na rewolucję) co byś zrobił gdybym nagle zmienił wszelkie możliwe fronty (poz, prawica usa etc) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Zostałbyś oczyszczony, ale wiemy obydwaj że nigdy tego nie zrobisz. Co byś zrobił/-a gdyby okazało się, że FOL trwa tak długo jak nie mam żadnych przyjaciół ani nawet dziewczyny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 uznałbym to za nielogiczne. nie masz przyjaciół - nie ma POZu. nie ma pozu - nie ma FOLu co byś zrobił gdyby polska wystąpiła z unii europejskiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Propagowałbym idee komunizmu i Unii Słowiańskiej. Co byś zrobił, gdybyś jutro miał pisać maturę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Ja piszę jutro maturę więc nic (tzn, nie piszę tylko mówię ) Co byś zrobił/-a gdyby Derpy sprawiła, że masz maturę za mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się