Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 gdzie moge obejżeć? Grammar Werchiel strikes again. Póki co nigdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6ckXmpzJpoc - średnia jakość, ale bez lagów. A tutaj piosenka "Babs Seed" z polskimi napisami: http://www.youtube.com/watch?v=-xGNO-HDxvA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Hilinaus, jesteś Bogiem DZIĘKUJEMY. DZIĘKUJEMY. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Pozwólcie, że powtórzę. CZY TYLKO JA TU NIE ZNAM ANGIELSKIEGO? (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Odcinek w HD http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_724493&feature=iv&src_vid=naLRtgvyXeA&v=RBGwmjzbt94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Pozwólcie, że powtórzę. CZY TYLKO JA TU NIE ZNAM ANGIELSKIEGO? (: Bronek też nie zna xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 @Sumek: Wpisz zwyczajnie link, pisze że "Umieszczanie filmu na stronach zostało wyłączone na żądanie. Obejrzyj w YouTube. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Odcinek w HD Cytaty z BBCodes są zueeee i powodują wzrost %. Dzięki, ziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczko Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Całkiem fajny odcinek, ale przez młodszego brata (mały trzylatek, a daje popalić), który cały czas mi przeszkadzał nie mogłam się skupić (ale potem i tak oglądał ze mną). No i jeszcze ten mój angielski ... . Ocenię dokładniej kiedy będzie przetłumaczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 JEST: na youtubie wdg. Steamowej grupy pojawilo sie 5 min. temu: ktos mnie wyprzedzil... ciekawe kiedy wyszedl na YT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwood Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 kim jesteśmy? fanami mlp! czego chcemy? NAPISÓW ! kiedy ? TERAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Jak dla mnie odcinek świetny. CHCĘ WIĘCEJ TAKICH ODCINKÓW ! ! ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Elwood, dobrze powiedziane. Popieram .___. xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 kim jesteśmy? fanami mlp! czego chcemy? NAPISÓW ! kiedy ? TERAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uspokój się... Dajmy czas, tłumaczenie trochę trwa... Chyba, że sam się tym zajmiesz i dasz nam napisy TERAZ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Napisy pewno będą tradycyjnie jutro, albo dzisiaj późnym wieczorem. Wytrzymacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwood Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 posealor, a wiesz co ! chyba się zajmę tłumaczeniem ! ale to jak za miesiąc, dostanę 2 lapa z naprawy bo na tym co teraz mam nie idzie nic zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 To dzięki, ale wolę zaczekać na tłumaczenie od PhosiQ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Czekam i czekam i czekam... Nie chce mi się już czekać na to tłumaczenie ! *,...,* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwood Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Rrrainbow Dash xD, no mi się też nie chce myślę że koło 23 powinien być ten odc.PhosiQ pewnie już nad nim pracuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Taa... Ale to 4 godziny ! Już prędzej obejrzę bez napisów, nawet że niczego nie będę rozumieć xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Po początku sezonu i "Crystal Empire" miałem wątpliwości co do przyszłości tego serialu - myliłem się, bardzo, cholercia, mocno "One bad apple" przywrócił MLP:FiM wszystko to co najlepsze w tym serialu, i wszystko co spowodowało, że zacząłem to oglądać: kupa śmiechu, fajne piosenki, puszczanie oka do widza Jak do tej pory uważam, że jest to najlepszy odcinek sezonu. Do rzeczy: +Derpy i Whooves +Motyw muzyczny z "Drużyny A" - spadłem z krzesła! +Fajna fabuła +Świetne zakończenie +Babs! - naprawdę ją polubiłem +Scootaloo grająca na bębnach +Pinkie Pie i jej sałatka wegetariańska +"Złota" Sweetie Belle +Nawiązanie do melodii jaką gra Pinkie Pie w "Swarm of the Century" Minusy: brak Kapitalny odcinek, świetnie się oglądało, super historyjka i w ogóle same 'achy' i 'ochy' !!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 PhosiQ napisał na kanale że zabiera się za tłumaczenie więc bądźcie spokojni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Napisy pewno będą tradycyjnie jutro, albo dzisiaj późnym wieczorem. Wytrzymacie Wytrzymamy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 No, odcinek moim zdaniem świetny. Jak na razie najlepszy z tego sezonu. Powiedzmy: 9,5/10 Mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej. Piosenka super, tylko ta sama animacja CMC biegnących do kamery pojawia się w niej chyba se 4 razy. No ale dobra. Masa humoru, odcinki z CMC zawsze mi się podobają. I Scootaloo lata ciutkę wyżej Plus za nawiązanie do Star Wars i motyw z A-Team. No i ja cały czas miałem nadzieję, że jednak nie zdążą :> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamerK Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Moim zdaniem odcinek całkiem dobry, chociaż dupy nie urywa :| +Derpy i Whooves Zobacz jeszcze raz, to nie Derpy I ta Babs. Fajna postać, ale jakaś taka brzydka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się