Jump to content

Odcinek 4 - One Bad Apple

Bezik
 Share

Recommended Posts

Całkiem fajny odcinek, ale przez młodszego brata (mały trzylatek, a daje popalić), który cały czas mi przeszkadzał nie mogłam się skupić (ale potem i tak oglądał ze mną). No i jeszcze ten mój angielski ... :flutterblush:. Ocenię dokładniej kiedy będzie przetłumaczony.

Po początku sezonu i "Crystal Empire" miałem wątpliwości co do przyszłości tego serialu - myliłem się, bardzo, cholercia, mocno :) "One bad apple" przywrócił MLP:FiM wszystko to co najlepsze w tym serialu, i wszystko co spowodowało, że zacząłem to oglądać: kupa śmiechu, fajne piosenki, puszczanie oka do widza :) Jak do tej pory uważam, że jest to najlepszy odcinek sezonu. Do rzeczy: +Derpy i Whooves :D +Motyw muzyczny z "Drużyny A" - spadłem z krzesła! +Fajna fabuła +Świetne zakończenie +Babs! - naprawdę ją polubiłem +Scootaloo grająca na bębnach :D +Pinkie Pie i jej sałatka wegetariańska +"Złota" Sweetie Belle +Nawiązanie do melodii jaką gra Pinkie Pie w "Swarm of the Century" :D Minusy: brak Kapitalny odcinek, świetnie się oglądało, super historyjka i w ogóle same 'achy' i 'ochy' :) !!!

• Upvote 1

No, odcinek moim zdaniem świetny. Jak na razie najlepszy z tego sezonu. Powiedzmy: 9,5/10 Mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej. Piosenka super, tylko ta sama animacja CMC biegnących do kamery pojawia się w niej chyba se 4 razy. No ale dobra. Masa humoru, odcinki z CMC zawsze mi się podobają. I Scootaloo lata ciutkę wyżej :) Plus za nawiązanie do Star Wars i motyw z A-Team.

No i ja cały czas miałem nadzieję, że jednak nie zdążą :>

• Upvote 1