Syrenka Katherine Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Łapajcie moje dzieła z prawdziwego życia ^^ Luniak Flutterka Kadensja No dobra, z kucykowych to narazie tyle... A tutaj inne: Valentine <3 Na pewno nie dziewczyna Ksyzia (aka Antygona... No co? Nie chciało mi się robić z polaka pracy domowej, no to dałam ją!) :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Bardzo fajna zabawa cieniami Bardzo fajne rysunki pomijając tą dziewczynę ...potworna (przepraszam chcę być szczera) jedno oko inne ...jedno inne ,ale ma przepiękne usta Próbowałam kiedyś narysować Aszlej Grini i wyszła ...no w sumie szkaradnie ;D ..Nie jestem jakąś ekspertką ,ale swoje wiem Przepraszam ,jeśli Cię uraziłam ,ćwicz dalej! Serdecznie pozdrawiam :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Spoko, też myślę, że jest okropna I nie trzeba być ekspertem, żeby oceniać moje bazgroły, paskudztwo nie tak trudno wyłapać ^^ Flutterka Kadensja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Przy Cadence wydaje mi się że są troszeczkę nierówne oczy, ale bardzo dobrze wygląda. Za to Flutterka ma trochę zbyt krótki pysk czy co to tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 No, trochę wydają się nierówne Ale pysio Flutterki chyba jest w porządku ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Super, wszystkie śliczne, ale najbardziej lunka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Świetne prace, jeśli chcesz to narysuj Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Ja nie chcę Chrysalis, nie lubię Krysi ;_; A Luniak chyba też jest mój ulubiony póki co ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Ja nie chcę Chrysalis, nie lubię Krysi ;_; A Luniak chyba też jest mój ulubiony póki co ^^ Dobrze, rozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Wow 0.0 Masz wielki talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 A co powiesz na Spitfire ? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Spitfire może być Z kuców to chyba tylko Krysi nie lubię :3 Bez urazy :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Spitfire może być Z kuców to chyba tylko Krysi nie lubię :3 Bez urazy :| Nie obrażam się. Każdy woli coś innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Spitfire Łapaj :3 Tylko niechcący nóżki obcięłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Spitfire Łapaj :3 Tylko niechcący nóżki obcięłam Dziewczyno, gdzie Ty się nauczyłaś tak rysować ? To jest epickie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Chyba sama z siebie ^^ Już jak byłam mniejsza to przerysowywałam Bellę (z Pięknej i Bestii, nie Bellę Swan) z okładki zeszytu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Nie no, najlepsza praca jaką widziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Oh you Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 No cóż, nie mógłbym nic ocenić takiej epickiej pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Oh you A teraz coś nowego i wyjątkowego: AIRLICK!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Genialne, to jest po prostu genialne. Brakuje mi słów aby opisać tę pracę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Oh you Kath To jest świetne. Nie dość, że pasuje do Aira (ah ten spoiler) to jeszcze ta postać syrenki . Aż Ci dam za to punkta reputacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Dzikie pomysły Kath są zawsze pomysłowe Oh dziękuję ;* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Gdyby dawanie repy nie było zbyt mainstreamowe, to bym ci dał. Genialne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Aj ty Może dorysuję kujonki i kawę ze Starbucks ty hipsterska syrenko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts