Airlick Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Kath, jak możesz...? Ja jestem hipsterem prawdziwym, a nie ścierwem myślącym że hipsterki, nowy IPhone i kawa ze Starbucksa czynią go hipsterem. :hmpf Żeby ci to udowodnić, daję ci repę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Trixol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fajne, tylko ten ogon mi trochę nie odpowiada Ale to tylko moje zdanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Fakt, troszkę zbyt chudy na dole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Śliczne rysunki ,Katherine! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Dzięki ^^ Ale nie piszemy spacji przed znakami interpunkcyjnymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Dzięki ^^ Ale nie piszemy spacji przed znakami interpunkcyjnymi Okej, dokej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Celestia jest śliczna , tylko ucho jest troszeczkę za szpiczaste ;D Ale tam szczegół , nie będę się czepiać ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Wszystko pięknie ładnie, jednak kolega wyżej ma rację, ucho trochę zbyt szpiczaste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Luna boska, Kredensja też, a co do dziewczyny lepsza od mojego Biebera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Kiedy nowe prace ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Śliczna Celestia, brawo Kath Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Kiedy nowe? Hmm, nie wiem, może jak nie będę miała nic do roboty to coś narysuję albo dokończę digital dla Madżi Dziś nie mogłam nic robić, musiałam z plastyki robić bombkę... Jeju, współczuję pani od plastyki, która musi robić takich jeszcze więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Kiedy nowe? Hmm, nie wiem, może jak nie będę miała nic do roboty to coś narysuję albo dokończę digital dla Madżi Dziś nie mogłam nic robić, musiałam z plastyki robić bombkę... Jeju, współczuję pani od plastyki, która musi robić takich jeszcze więcej! Nie mogę się doczekać nowej pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 No, doczekałeś się. Coś specjalnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Fajne, a zarazem dziwne (według mnie). Jedyne co mi się nie podoba to grzywa i ogon, reszta (a zwłaszcza skrzydła) jest świetna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Grzywa jest jaka jest dlatego, że ołówkiem nie da się rysować bardzo ciemnych kolorów, więc musiałam flamastrem czarnym. A on nie działa mi dobrze (pozdrowienia dla moich ukochanych kolegów i koleżanek, którzy pod:yay:ą mi flamastry żeby bazgrać byle co i kiedy przychodzi co do czego, to nie mam czym tworzyć >.< ) I w ogóle jakoś pusty jest ten rysunek bez Gwiazdy Zagłady :c Coś słodkiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Sam rysunek jest fajny, natomiast kucyk jest... przymulony xD Coś słodkiego - oj Kath, widać, że zaliczasz konkretny progres, szybko się uczysz... jedyne co mnie dziwi, to fakt, że lewe oko jest dużo wyżej niz prawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Bardzo fajny rysunek, lecz skrzydła są moim zdaniem zbyt pierzaste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Arjel, wiem, że są trochę nierówne... Ale już za późno A Daimon zawsze jest przymulony. Jego życie: stłuc kogoś -> napić się -> zapalić -> zniszczyć jakiś świat -> stłuc kogoś Taki Warmi (zanim zmienił się w Słonecznego i Pełnego Radości Anioła). No owszem, skrzydła strasznie pierzaste :c Ale kogo to obchodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 No owszem, skrzydła strasznie pierzaste :c Ale kogo to obchodzi To właśnie one dodają tego uroku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 E tam urok, po prostu mi się poprawiać nie chce Maia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Ogółem wyśmienite jak dla mnie Tylko czemu ona ma pióra puchowe zamiast pierzastych XD (tak wiem, za dużo anatomii ptaków, ale co poradzić,jak dziś miałem pracę klasową i wszystkiego sie wyuczyłem ) Edit: Nie zauważyłem drugiego rysunku, równie świetny co Cadence z milkshakiem. Twórz dalej Katherine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Puchowe? Bo tak mnie naleciało A raczej nie umiem rysować piór normalnych pod takim kątem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts