Sonic Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Pod tym linkiem znajdziecie moje kucykowe filmiki: głównie skucykowane openingi do seriali lub bajek, a także PMV i kilka klejnotów, które miały zaszczyt pojawić się na Equestria Daily M.in. ta oto mini-seria: Trzecia część już ...dostępna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Jesteś autorem tych filmików? SZACUN Świetna robota i w ogóle. Swego czasu polecałem je na bronynet.com i osoby z poza Polski bardzo go sobie ceniły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Jak przedmówca powiedział, Szacun przez duże S! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Powtórzę: Szacun! Uwielbiam Poland can Pony, too :3 Można kiedyś liczyć na kolejny sequel? Na przykład Twilight z "Failure success song" przy wymienianiu pierwiastka z jakiejś tam liczby mówiąca "Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu" :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Więc to ty jesteś autorem tych filmików! SZACUN! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Świetna robota sam na konwęcie nie miałem szansy ci pogratulować no ale teraz to 9999999999999/10. Już czekam na ta 4 część ;D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Czemu mam wrażenie, że czatowaliście na Youtubie...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Czemu mam wrażenie, że czatowaliście na Youtubie...? Bo najnowsze Poland Can Pony, Too jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 ooł yee. Tak powiem: Trochę mi nie pasuje że niektóre scenki są tak długie, tym bardziej że po części piosenek uszy krwawią (w tej części takie dwie miałem, szczegółów nie podam, bo na szczęście zapomniałem), ale to i tak jedna mała wada, a reszta jest świetna Jeszcze pytanko, czy w planach masz wypuszczenie 4tej części, czy może to zależy od sukcesu (lub też nie) trzeciej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Jeszcze pytanko, czy w planach masz wypuszczenie 4tej części, czy może to zależy od sukcesu (lub też nie) trzeciej? Bardzo możliwe, że czwarta część będzie. Ale nie wcześniej niż za rok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Przyczepię się tylko do angielskich napisów - trochę ich mało. Ktoś kto nie zna polskiego może nie załapać tekstów piosenek. A szkoda by było. Poza tym świetna robota :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Wiedz - jesteś geniuszem. APO 4 części mogę pomóc - Mam genialny kawałek wymyślony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 (edytowany) Świetny pomysł, świetnie zmontowane... Po prostu perfect. Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez RainbowDash123456789 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Przyczepię się tylko do angielskich napisów - trochę ich mało. Ktoś kto nie zna polskiego może nie załapać tekstów piosenek. A szkoda by było. Poza tym świetna robota :cGfSS: Próbowałem wstawić je przy piosenkach tak, żeby dało się zagranicznym śpiewać. Sam próbowałem i wychodziło dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Te filmy są świetne Co tu dużo gadać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Dziś Święta, więc mam dla was krótką piosenkę od Twilight i Discorda. Byłaby też dobra na Halloween Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Sonic kiedy będzie kolejna cześć Poland Can Pony, Too ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Ci, którzy byli na Pierwszym Otwockim Ponymeecie, zapewne poznają moją najnowszą PMV'kę. Reszta... bawcie się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 no brawo gratuluje fajne filmiki zmontowałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 będzie może Poland Can pony Too 4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 ^ Być może, ale nie wcześniej niż na Nowy Rok ^ ^" Ten filmik miał być pokazany na ostatnim Krakowskim Ponymeecie, ale wynikły pewne komplikacje i cóż... dopiero teraz możecie go obejrzeć. Czy ktoś, nie wyłączając mnie, pamięta jeszcze bajkę (właściwie zangielszczone anime) z której wziąłem opening? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts