DiscorsBass Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Hahaha, to bardzo miłe z waszej strony, prawda, Discors? Omnomnom~! Hm?! Discors... ale podzielisz się tym ciastem ze mną? Taa... i jeszcze czego? Discors... Och, no już dobrze, bierz... Dziękuję, to teraz możemy rozdawać już kolejne ciasto... Marchwiowe, ściślej rzecz biorąc... albo marchewkowe? Polane jeszcze słodką czekoladą ^^ A ono zaś trafi do... hmm... Nie, Pinkie, nie do Ciebie, dostałaś już połowę orzechowego ciasta, powinno Ci starczyć Wy coś zaproponujcie najlepiej ^^ jak zwykle zresztą, jak dotąd nikt na ten system nie narzekał ;] Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Płot Kuoth, bo Carrot Top Link do komentarza
lurasidone Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Za Karotkę ciasto leci do Kuotha Link do komentarza
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Głosuję na Hedzia Link do komentarza
Silverka Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Ja sobie zagłosuję na Bellamine Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Ale pysznie te ciasto wygląda Szkoda że nie można głosować na siebie, w takim razie Tric by nie smutał ^^. Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 a ja zagłosuję na PitPl Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Kuoth, bo jest rudy Link do komentarza
Flash_Storm Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Kuoth (Idę za głosem ludu ) Edit: 100 post - Gratulacje dla mnie! Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Kuoth,głos ludu przemówił...znowu. Link do komentarza
Kaoma Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Kuoth, bo zapytaj Carrot Top. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Rrrainbow Dash xD Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Carotka dostaje to ciasto i kuniec. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Wygląda na to, że ciasto dostanie Kuoth i, mówiąc szczerze, spodziewałem się takiego wyniku Hę?! Haha, jasnowidz się nam znalazł xP A liczyłem, że tym razem może uda się mi pomylić w przypuszczeniach, no ale... Dobra! Dość gadania! Pora na kolejne ciasto! Słodka Celestio! o_0 Piętrowy tort weselny!!! Mmm... ^^ Yyy... i to tak dla jednej osoby? Haha, a czemu nie? Ja bym mogła zjeść cały A może jednak damy to dwóm osobom, wiesz, w końcu to tort ślubny... Hahaha xD a temu już shippingi chodzą po głowie XD Co?! Nieprawda! To nie tak!! >,< Hahahaha, dobra, więc zrobimy tak, teraz można wyjątkowo głosować na dwie osoby, ale jak ktoś chce może na jedną, co kto lubi, a potem zobaczymy, czy tort dostanie jeden użytkownik, czy dwójka, na przykład jakaś urocza para ^^ Ależ, Pinkie, proszę .__. ech, no dobra, który użytkownik dostanie ten tort? Ewentualnie para użytkowników? .__. Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ja głosuję na Flash_Storm i 67k, niech się cieszą Link do komentarza
lurasidone Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Mmmm...ładnie wygląda to ciasto... Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Zgadzam się z Nogalikiem. On bardziej zasługuje na to ciasto niż ja. Ja tam jestem za gruba na takie łakocie. Link do komentarza
Kaoma Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Tarreth, bo to ciasto pasuje do Celestii. Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Oj Nogalik, Nogalik Ja zagłosuję tak jak Kaoma... Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Mniam, sam bym je z chęcią wszamał .__. Hmm, a ja wybiję się z tłumu, DjSound niech dostanie ten tort. Link do komentarza
Ravin Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Ja w sumie też głosuje na DjSound Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 DjSound i Tarreth (Wybacz, wiesz za co ) Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Podliczmy... najwięcej mamy głosów, po trzy, na shipp ... na Tarretha i djSounda... ;] To akurat są dwie osoby, więc ciasto można rozdać, nie...? Teoretycznie... to umm... czy ktoś ma coś przeciwko? x) Na przykład woli sam zabrać ciasto x) Pinkie .__. akurat nie o to chodziło... czy ktoś jest za tym, aby to oni musieli się tym tortem podzielić, czy jednak woli, aby wpadł on w ręce jednej osoby, niekoniecznie będącej aktualnym faworytem? ;] Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Ja jestem za tym, aby się podzielili. Trzeba się dzielić Link do komentarza
Recommended Posts